Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauramysterious

mega kompleksy pomocy

Polecane posty

hej, mam 18 lat, chciałabym uprawiać seks, nawet mam propozycje, lecz mam dużo kompleksów... po pierwsze mam hemoroidy... chciałabym to jak najszybciej usunąć, ale jak i gdzie? po drugie mam okropne spore owłosienie i to wszedzie... nawet na piersiach mam pojedyncze dlugie czarne wlosy, na ledzwiach tez mam gesto i ciemno a po trzecie trądzik... wszędzie... nawet na tyłku... w ogóle sobie z tym nie radzę co mam robić? jak się szybko wyrobić? jak lepiej wyglądać?

Gość otmoyte
tak szczerze to raz widzialem wloski na kobiecych sutkach fuuuj....byłem pijany, cycki były dużee ale i tak mnie odrzuciło, fujjj...zrób coś z tym

Gość to podszyw
dobrze ci tak

Gość jljlj
kochana zrób badania hormonalne na PCO albo hirsutyzm- nie wiem dokładnie jakie hormony się bada ale dobry ginekolog-endokrynolog będzie wiedział a z hemoroidami do proktologa lub chirurga

Gość no fajnie a jaki cel można
"chciałabym uprawiać seks, nawet mam propozycje" zabiłas mnie:D

Gość w szoku to ja jestem
no ma propozycje bo nikt jej dotąd nie oglądał nago

no właśnie tak jest... mam ogromne wrażenie, że jestem zbiorowiskiem takich negatywów, chorób... od urodzenia często bywało cos ze mną nie tak, często chorowałam... tylko, że moi rodzice mają i mieli to głęboko w dupie, więc tylko się pogarszało... podobno leczenie hormonalne ma mi pomóc w tym wszystkim, lecz jest drogie... mam nawet skierowanie, ale wciąż się uczę, jestem pod opieką rodziców i oni nie chcą mnie wysłać na takie leczenie, nawet nie każą mi chodzic do zwykłego rodzinnego lekarza :( płaci się coś za taki zabieg chirurgiczny?

dzięki za miłe słowa :) a znacie może coś skutecznego na trądzik? mam go już sporo lat, leczyłam się mnóstwem preparatów, chodziłam na kawitacje, lasery i nic :(