Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepszego momentu nie bedzie

Wiem, że to dziwne ale ja NIE POTRAFIE ROZMAWIAC.....!

Polecane posty

Moze opisze swoj problem: To co napisze, moze wydac sie dziwne...a mianowicie, NIE POTRAFIE WYRAŻAC SWOICH MYŚLI, to co mowie nie ma ładu ani skladu, nie potrafie rozmawiac z ludzmi, ciezko mi jedno slowo wydobyc, ogarnia mnie paraliz, nawet jesli ktos mnie zagada nie potrafie sie odwzajemnic, w najlepszym wypadku sie usmiechne, do tego stopnia boje sie rozmow z ludzmi ze od nich uciekam. Skutkuje to tym, ze nie mam żadnych znajomych, nigdzie nie wychodze, nigdy nie bylam na zadnje imprezie, klubie, nigdy nie mialam chlopaka, czuje sie bardzo samotnie... Nie chce juz dluzej narzekac, pragne zmienic swoje zycie, chce z tym walczyc, jestem gotowa, potrzebuje tyko konkretnych wskazowek. Potrzebuje porady, moze ktos z was zna jakies dobre poradniki, ktore mi moga pomoc. Jesli tak, to poprosze o podanie konkretnych pozycji.

Gość ekfldmvflkm
beeeek

Gość szamba łamba
sprobuj pozycji na jezdzca, moze sie rozgadasz hahaha

Gość marzenkakkakaa
jest tam wiele porad :) od Nowego Roku 2010 bede nowa osoba, czego zycze także Tobie 🌼 :)

Gość hepi nju ir
starczy sie przełamać. sama walczę ze swymi problemami-> często i gęsto się rumienię. ale się przełamuję, wychodzę do ludzi, stałam sie bardziej otwarta w pracy.. nawet jak się rumienię, to gadam do końca:) a jeśli chodzi o dzwonienie to ja np. piszę dialog na kartce i zerkam na nią jak dzwonię. zacznij rozmawiać, wymyślaj w głowie dialogi itd. sama zagaduj. i utrzymuj kontakt wzrokowy. moim zdaniem. dasz radę!!! wesołości na ten Nowy Rok życzę:)

Gość hepi nju ir
i jeszcze jedno. napisałaś tu bardzo składnie więc potrafisz rozmawiać!:) my sobie tu przecież gadu-gadu w pewnym sensie

marzenkakkakaa Posiadam darmowy fragment tej ksiązki...czy na tym linku tez jest tylko fragment tej ksiązki?

Gość poznanski kwiat polny
ile masz lat?

dzwadziescia pare...

Gość poznanski kwiat polny
😘, nie martw się :*

marzenkakkakaa Dziekuje Ci za ten link...ja mialam tylko fragment, dziekuje takze za zyczenia...ja Tobie życze jeszcze wytrwalosci w działaniu :) hepi nju ir dziekuje i wzajemnie Pieseczek z odzysku Stolica

Życze sobie i wszystkim innym osobom, ktore mają podobne problemy do moich zeby w dniu 31 grudnia 2010 roku świetnie sie bawili w towarzystwie fajnych osób....Szczesliwego Nowego Roku!!!! :)

Gość dobrze będzie -