Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xxkroliczek playboyaxx

skazany na rok...

Polecane posty

Gość xxkroliczek playboyaxx

wiec tak...moj chlopak popelnil przestepsto 19.10 napadl na kogos i zabral mu pieniadze...zabrali go na 48h 20.10 nie mial nic na koncie wiec na spotkamiu z prokuratorem on zaproponowal jemu i jego koledze (ktory mial juz zawiasy) wyroki i czy sie zgadzaja. Moj chlopak mial miec zawiasy od1-3lat a on 14 misiecy pozbawienia wolnosci...zgodzili sie...no i mieli czekac na sprawe..no i my sobie zylismy szczesliwie i raz na chwile ode mnie wyszlismy i siostra dzwonila ze policja u mnie byla po mnie i mojego chlopaka ... mowie do mojego co zrobil a on ze nic kompletnie...wiec postanowilismy isc sie zapytac moj chlopak sie bal ale mowie chodz skoro nic nie masz na sumieniu...no i juz go zatrzymali podobno jest poszukiwany z dn 27 .10 nic nie wiedzielismy mowilismy ze ta sprawa juz byla bo oni tam po kilku dniach pieniadze wplacali i mieli te spotkanie a oni ze jutro beda wiedziec i powiedza co jest jeszcze do dzisiaj myslalam ze to pomylka i jak poszlam z jego rodzicami to powiedzieli ze m wyrok do odsiatki - rok !za kradziez :( nogi sie ugiely mi...nic nam nie chcieli powiedziec powiedzieli ze jak co to do miasta obok gdzie go zabiora a potem gdzie pojdzie siedziec nie wiedza . i tak wszystko co mozna zalatwiac to po nowym roku;( jestem zalamana podobno jakas sprawa z przed 4lat ale jak bylismy jeszcze 29 10 na policji to nawet go nei zatrzymali..mowila jego mama (ale tez do konca nei wiem bo nie mysle racjonalnie odkad go wzieli )ze 4 lata temu bylo cos tam ale mial tylko kuratora i niby 1-4 ze krazdziez.to jest mozliwe? co mam robic jestem zalamana sylwester w domu placze caly czas...nie wiem nawet kiedy go zobacze czy moze wychodzic czy ta ostatnia sprawa doda mu lat;( ;( nic;(pomozcie..aha i nikt nie byl u niego w domu powiadomic go niby o tym ze tamta sprawa zostala zniesiona i ma wyrok ! nikt komplentnie;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować