Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koks

zakochalem sie w innej dziewczynie ...a

Polecane posty

Gość koks

prosze o porade bo nie wiem co mam zrobic........ mam zone od 2 lat razem jestesmy od 4... bylo nam fantastycznie dorobilismy sie mieszkania samochodu , ale od roku wszystko sie zmienilo .. dla zony ważniejsza jest praca koledzy imprezy w gronie jej przyjaciół , dla mnie nie ma juz miejsca.... nie wychodzimy juz razem bo twierdzi ze to juz przestarzałe .... rozmawiałem z nia na ten temat to twierdzi ze przesadzam ..myslalem sobie ze moze ma taki okres wiec nie chcialem drażnić jej tym tematem.... ale to juz trwa rok... ignoruje mnie wiecznie jej przeszkadzam praktycznie ma lepszy kontakt ze swoimi przyjaciółmi niz ze mna....to strasznie boli ....staram sie jak moge a tu nic.... w pracy poznałem mila dziewczyne powiem wprost przypadlismy sibie do gustu... z tym ze ona ma chłopaka ktory w podobny sposob ja traktuje.... to nas zbliżyło . . rozumiemy siebie bez slow... spotaklismy sie pare razy...prosze o rade gdyż mam mętlik w głowie..........

Gość beten
zycie masz jedno, sam musisz sobie odp. kto dla ciebie jest wazniejszy, ja kieruje się tylko milościa w zyciu :),

Gość samiutenka 09
znamy tę bajkę:D niby kocha inną, ale..planuje ślub z żoną i z nią pokazuje się publicznie...:D co za ironia...:D

piszac myslalem ze poważnie podejdziecie do tematu....

Gość dsfgdfg
a wbiles juz tescia z omka ?

Gość samiutenka 09
podeszliśmy poważnie.. Po prostu rana na sercu trochę się zablizniła, więc się usmiechamy:) Ale nie do śmiechu by ci było:) odwiedziny w styczniu a od stycznia ślub i pokazy publiczne z żoną:D