Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julkaa1

Pomozcie,co mam o tym myslec!

Polecane posty

jakis czas temu spotkalam na swojej drodze super faceta..bardzo chcialam go poznac,ale nie mialam tyle odwagi dlatego wpadlam na pomysl zeby wziasc udzial w programie radiowym w radiu Eska "bal czy szmal".I dopiero jak zadzwonil do mnie gosciu z Eski dowiedzialam sie ze on ma dziewczyne..bylam w szoku,ale najwiekszy szok przezylam gdy Adam zgodzil sie na romantyczna kolacje przy swiecach,chodz nie ukrywam ze strasznie sie cieszylam:)Zapytany przez faceta z radia co na to powie jego dziewczyna Adam odpowiedzial ze napewno nie pojdzie ona z nami i raczej jej o tym powie ze idzie z inna na kolacje bo nie bedzie sciemniac.Potem dostalam od niego wiadomosc na nk ze super niespodzianke mu zrobilam ,ze fajnie bedzie sie spotkac,pogadac i blizej sie poznac.Poprosil mnie rowniez w tej wiadomosci o moj tel komorkowy.Ostatnio jak nie bylo mnie w pracy powiedzial mojej kolezace ze zajebis.. zrobilam mu niespodzianke:)Nie wiem co mam o tym myslec.Powiem rowniez ze on wie jak wygladam itd.pomozcie mi i dzieki z gory

Gość 8cm pisior
spierdalaj od niego, niejestes go warta

Gość Zębiareczka
wydaje mi sie, że pakujesz się w trójkąt..

Gość smutna pomarańcza
to dobrze nie rokuje jak zdradza ..daruj sobie go ]

Gość I am so sorry for you
heh jasne ze laska go pusci na kolacje z inna. Juz to widze

Gość beatka sdsd
kochana jako ze jestem pod wpływem to powiem ci tylko tyle xe jak ja zdradził to i ciebie by zdradził. to on nie jest ciebie wart. znajdź wolnego. wiernego i pieknego happy new year :D

chyba ze jej nie powie,bo fakt faktem nie sadze by jakakolwiek dziewczyna zgodzila sie na to aby jej facet spotkala sie z nieznajoma nawet jakby ja znal to nie ma prawa

Gość beatka sdsd
heh normalnie bym cie wyzwałą ale wypiłam zajebiste wino. jaja sobie robisz? pakujesz sie w trójkąt i oczekujesz zachęty od nas? koleś jest głupi, ty głupia, bedziesz cierpiała predzej czy później, daj sobie siana

Gość beatka sdsd
pewnie to prowokacja ale i tak duzo takich lasek, dziewczyny nie dajcie sie, dojcie gnoje z kasy i miejcie ich w dupie nie sa warci naszych łez, tylko wierni i mili chłopcy