Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwulicowość i zakłamanie

Ex prawie zepsuł mi Sylwestra

Polecane posty

Ma nową dziewczynę a chce przychodzić do mnie :/. Drzwi były zamknięte i nie mógł wejść, to krążył po podwórku, wydzwaniał do mnie i w międzyczasie czymś rzucał w okno żeby mu otworzyć. Jeszcze mi sms-a posłał ,żebym się odezwała. Ale nie odbierałam tel.

Gość pewnie z tą nową jest żeby
zrobić Ci na złość a tak naprawdę zależy mu na Tobie. Olej go.

na złość? Przecież mnie zostawił dla niej, kocha ją. Jest młodsza fajniejsza . Jak ja w ogóle mogę sobie poukładać życie na nowo, skoro co się podniosę to rusz upadam.

Gość pewnie z tą nową jest żeby
no to olej chwasta. Bawi się Twoimi uczuciami.

bawi się mną...juz nieraz mi dawał do zrozumienia,że nie znajdę nikogo od niego lepszego-raz mi to powiedział wprost

Jest fajnym chłopakiem ale nie układało się nam i to on zerwał-zresztą w bardzo świński sposób-wchodząc do łóżka nowo poznanej dziewczynie. Ja jak zwykle dowiedziałam się o wszystkim za późno. A teraz gdy jest po wszystkim i oni wspólnie zamieszkali ze sobą....no powinien mi dac spokój wreszcie bo inaczej nie wiem co zrobię!!!!

Gość i co ja mam teraz zrobic
mój ex podobnie robi, niby jest ze swoja dziewczyną a pisze, dzowni do mnie, wysyla buziaki, pisze ze teskni...po co ta szopka? dziwni faceci

mnie nie posyła buziaków...chyba,że zaczęłabym sama ale wystarczy jego zachowanie samo mówi za siebie. zero empatii

wiesz, wydaje mi sie ze oni tesknia za nami naprawde, nie wiem jak Ty, ale ja nie chce zadnych powrotów, ale nie powiem-gdy pisze do mnie to czasem mnie to rusza;/ niestety, ale gram jego grą - też posyłam buziaczki;p przy okazji mowie by pozdrowil swoja kobiete;)

za dużo wiem o tym co zrobił, by chcieć jego powrotu. poza tym skąd wiadomo,że oni chcą wrócić??? skąd ta pewność? ja myślę,że mój były nie chce powrotu i sam mi to nawet oznajmił, więc się nie karmię złudzeniami ale powinien dać mi spokój

nie mam pewnosci. ja sie ucieszylam jak sie dowiedzialam ze kogos ma bo wczensiej szantazowal mnie ze sie zabije jak nie ebdziemy razem itp;/ Cieszylam sie ze moze znowu staje sie szczesliwy... jednak chyba nie:(

idę przespać problem

Gość gfsdfgsdh
To napisz albo powiedz to jego obecnej dziewczynie, że nie daje ci spokoju i ciągle chce z tobą kontaktu aby na niego wpłynęła i odpuścił sobie te zabiegi.

Gość elvira oja
to ja mam tak samo tylko mój jest bardziej bezczelny Zerwał ze mną oświadczając że poznał inną a cały czas dzwoni i przychodzi do mnie a teraz uwaga sensacja -- zaproponował spędzenie 2 tygodni w górach z jego znacznym dofinansowaniem ...żałosne a tamtą dziewczynę cały czas ma

Gość Gabrys Lesznowola 23
skoro o nim tutaj piszesz to znaczy ze ciagle za nim tęsknisz ty głupia kur­wo

Gość Ulryk45
no cóż... wygląda na to że chce mieć dwie naraz :D

"To napisz albo powiedz to jego obecnej dziewczynie, że nie daje ci spokoju i ciągle chce z tobą kontaktu aby na niego wpłynęła i odpuścił sobie te zabiegi. " nie mam do niej żadnego kontaktu.

"To napisz albo powiedz to jego obecnej dziewczynie, że nie daje ci spokoju i ciągle chce z tobą kontaktu aby na niego wpłynęła i odpuścił sobie te zabiegi. " nie mam do niej żadnego kontaktu.

Gość powiedz to jego Pani
Poinformuj jego obecną dziewczynę, ze Cię nęka. Podejrzewam, ze nie uwierzy, więc dla pewnosci zatrzymaj smski czy inne oznaki świadczące o tym, ze ma na Ciebie ochotę, a co. Takie gnojki zostawiają jedną, a potem bawią się nią i następną. Niech straci wszystko, wtedy bedzie miał minę

Gość moje rada
Skoro nie masz namierów do tej dziewczyny to spotkaj się z nią osobiscie i powiedz, ze jej chłopak Cię nęka, zeby miała go na krószej smyczy, bo nie zyczysz sobie jego skamlania pod swoim domem, na dowód zatrzymaj sms itd. Prawdopodobnie dziecwzyna zasadzi mu sprawiedliwego kopa w dupę, nie nie moej wyrzutów sumienia, ze coś mu niszczysz, bo dla zdrajców nie ma litosci

Gość nalepsze w takim wypadku
jest calkowite olanie delikwenta. w koncu mu sie znudzi.

moje rada "Skoro nie masz namierów do tej dziewczyny to spotkaj się z nią osobiscie i powiedz, ze jej chłopak Cię nęka, zeby miała go na krószej smyczy, bo nie zyczysz sobie jego skamlania pod swoim domem, na dowód zatrzymaj sms itd. Prawdopodobnie dziecwzyna zasadzi mu sprawiedliwego kopa w d**ę, nie nie moej wyrzutów sumienia, ze coś mu niszczysz, bo dla zdrajców nie ma litosci" Twoja rada brzmi sensownie z tym ,że jest kilka problemów natury osobistej.Między innymi taki: że jest sporo młodsza od niego i ode mnie-ciężko jest mi się poniżać i skarżyć jakiejś smarkuli-mam jej szukać gdzieś na uczelni , łapać ją czy śledzić? To poniżające...

nalepsze w takim wypadku jest calkowite olanie delikwenta. w koncu mu sie znudzi. tak, myślę że tak...

Gość elvira oja
ja sobie nie wyobrażam iść poskarżyć się terazniejszej dziewczynie mojego byłego chłopaka który mnie nachodzi i nie daje spokoju jestem pewna że mnie "zaatakuje" i powie że jestem zazdrosna że tak naprawdę to on ją kocha a ja się wtrącam i żebym sie odczepiła Wg to nie ma sensu...bo też jak już pisałam mój były chłopak mnie gnębi, dzwoni, namawia na sex, wręcz błaga

Gość moje rada
dla ciebie bez sensu, bo się go boisz albo czujesz się słabsza psychicznie, albo jestes taaaaka dumna. ja bym tak postąpiła, zadzwoniła z krzykiem do jego małej i powiedziała, zeby w koncu jej men dał mi spokój, i mnie nie nękał propozycjami i niech się nim zajmie. Ja nie wiem, ze takim kundlom pozwolicie się poniewierać

Gość moje rada
w życiu potrzeba odwagi, a nie stania ze strachem w kącie, inni rozpychają się łokciami i mają wszystko

Gość elvira oja
ja odnoszę wrażenie że mój były cały czas mnie kocha i nie może zapomnieć a ta dziewczyna nowa jest zemstą na mnie był o mnie strasznie zazdrosny i miał kompleksy że jest gorszy od moich kolegów z którymi rozmawiałam chciał mi sprawić ból i zerwał ze mną a tak naprawdę on nie zerwał ze mną

Gość kobietka szybko o rady prosi
Elwira ja mam to samo!!! JAK SIE UWOLNIC???? seks propozycje, zdjecia, spojrzenia, erotyczne smsy!!! to mi ryje psyche. POMOCY

Gość Magda47632
masakraaa takie zachowanie jest po prostu odrażające.... skrzyknijcie osiedlowych dresów i niech spuszcża im łomot

Gość kogelmogell2222
upppppp