Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeeeeeeg

PROSZE O POMOC !!!!!!!!

Polecane posty

Gość meeeeeeeeg

Biore tabletki antykocepcyjne, wczoraj wypiłam za dużo i zwymiotowałam a potem kochalam sie ze swoim chlopakiem. On nie mial prezerwatywy. Czy w takim wypadku moja antykoncepcja nadal dziala czy wymioty sa tutaj rownoznaczne z jej zatraceniem? Prosze o odpowiedz

to zależy o której godzinie wziełas tabl a o której zwymiotowałaś. mimo wszystko jesli bierzesz tabsy od dłuższego czasu to nawet jeśli zwymiotowałaś tabl. gwarantuje Ci ze nie jestes w ciąży.

Gość meeeeeeeeg
tabletke bralam o 19, a wymiotowalam miedzy 23-1 nie pamietam dokladnie. to moje pierwsze opakowanie tabletek, biore je ponad tydzien.

biorąc cały cykl tabsy nawet jesli w jednym dniu pominiesz pigułkę to w ciąże nie zajdziesz i radze Ci nie słuchaj pierduł. no chyba że jesteś Matką Boska i to niepokalane poczęcie bedzie.

Gość meeeeeeeeg
no tylko ja je zaczelam brac dokladnie 23.12...

Gość ynette
Ja bym raczej zasugerowała, że antykoncepcja w ogóle nie działa przy pierwszym opakowaniu?

Gość meeeeeeeeg
ale to sa tabletki YAZ. na ultoce jest napisane, ze dzialaja juz od pierwszej tabletki. juz zwatpilam co mam robic

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWY ROK
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość meeeeeeg
!?!? moja ginekolog jeszcze nie odbiera ode mnie telefonow :(

właściwie na styk mieścisz się w 4 godzinach więc będzie ok. na przyszłość- jeśli idziesz na imprezę i wiesz, że będziesz piła to weź tabletkę godzinę czy dwie wcześniej. będziesz spokojna na drugi dzień ;)

Gość meeeeg
ale tabletke wzielam o 19, jak zawsze. zaczelam pic dopiero ok 20:30

ale zwymiotowałaś nie wcześniej niż po 4 godzinach. popijanie tabletek alkoholem to nigdy nie jest dobry pomysł, ale tu raczej nie ma niebezpieczeństwa zmniejszonego zabezpieczenia

Gość justletmiknow
Szanse ze jestes w ciazy sa ale znikome.

Gość meeeeg
to jest pocieszajace...

Gość Do autorki...
Jesli to jest 7-8 dzień cyklu, to masz jeszcze ok tygodnia do owulacji, więc nie panikuj. Ale przez najbliższy tydzień kochaj się z dodatkowym zabezpieczeniem (np. prezerwatywy). W ciąży na pewno nie będziesz.

podczas brania tabletek owulacji nie ma więc liczenie dni płodnych nie ma sensu żadnego

Gość meeeeg
dzisiaj lekarz mi powiedzial, ze nie ma sensu brac tabletki 72h bo to za duza porcja hormonow. mialam wziasc jedna tabletke dodatkowo rano i druga tak jak zawsze o 19. mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok...nigdy wiecej:|

Gość meeeeeg
po jakim okresie czasu od stosunku test ciazowy bedzie najlepszy? slyszalam, ze moza juz po 10 dniach?

Gość meeeeeg
po jakim czasi nalepiej od momentu stosunku zrobic test? czy 10 dni to wystarczajacy okres czasu?

Gość wystarczajacy okres czasu
mozesz juz zrobic test .Dobre testy wykryja ciaze nawet po 6 dniach od zaplodnienia

Gość meeeeeg
mozecie polecic jakies dobre testy?:(