Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbnbyuuyyuty

Ile kosztowałby taki pobyt w Londynie?

Polecane posty

Gość nbnbyuuyyuty

2 osoby, tygodniowy pobyt w Londynie Chodzi mi o przybliżoną cenę (zakwaterowanie, jedzenie, ewentualne zwiedzanie). Orientuje się ktoś?

Gość kurtka.debenhams
no ,ale zakwaterowanie gdzie? w centrum ? jaki hotel?

Gość nbnbyuuyyuty
Jeśli chodzi o hotel, to nie jakieś luksusy - byleby się przespać i coś zjeść i żeby po podłodze nie biegały karaluchy a na ścianach nie było grzyba... Nie musi być to hotel, mogłabym np wynająć pokój u kogoś, ale nie wiem jak to załatwiać i trochę bym się obawiała

Gość piccadily circus
jakies 1000 funtow by sie przydało. (nie licząc oczywiscie biletów na samolot )

Gość nbnbyuuyyuty
To całkiem sporo... Bardzo chciałabym zobaczyć Londyn (byłam raz będąc dzieckiem), ale z drugiej strony za tę cenę mogę polecieć sobie na Wyspy Kanaryjskie do fajnego hotelu...

Gość llpp
Niestety, ale dla kogos zarabiajacego w zlotowkach, nawet tygodniowy pobyt w Londynie to spory wydatek. Jakbys chciala wynajac jakis skromny pokoj w hotelu, to trzeba liczyc te 50-60 funtow za dobe minimum, czyli wyjdzie 350 funtow. Do tego trzeba doliczyc koszt podrozy, czyli samolot+transport z i na lotnisko+bilety na metro, no i jedzenie, nie wspominajac juz o jakichs wypadach do restauracji, kafejki itp. Jak to wszystko przemnozysz przez 4.6, to troche wyjdzie.

Gość nbnbyuuyyuty
No tak, najlepiej byłoby mieć kogoś na miejscu, tak to lipa :/

Drogo kosztuje wypad do Londynu. Hotele drogie,i niektore miejsca do zwiedzania tez... Ale za to jest cala masa muzeów gdzie mozna wejsc za darmo:)

Gość kurtka.debenhams
najtaniej byloby znalezc pokoj u kogos- zobacz sobie na www.gumtree.com - widzialam kilka razy ogloszenia osob ktorzy wynajmuja pokoje w swoim dommu- jest to o wiele wiele tansza wersja niz jakikowliwek w miare czysty hotel w londynie. poza tym jezeli chozi o transport, no to w zaleznosci gzie bedziesz mieszkac ale bilet na 3 strefy na metro i autobusy kosztuje ok .30 f, tygodniowow,....jedzenie..hmmm.. wiadomo zalezy co i gdzie- mozesz objadac sie frytkami za funta, w pizza hut np. bufet kosztuje 7 funtow , mozesz dobrze zjesc i tanio ale to nie w centrum ale wlasnie tak gdzie w 3 strefie w jakichs azjatyckich rstauracjach. ja n. uwielabiam chicken korma z K.O. -koszt 6 funtow. poza tym jest jeszcze cos takiego co sie nazywa London Pas czy cos takiego -wtedy wejscioweki sa tansze ,ale poszukaj sobie o tym na google.