Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemek1999990

CIOCIA I JEJ NIENATURALNA OSOBOWOŚĆ

Polecane posty

Gość Przemek1999990

witam wszystkich, mam powazny problem, jestem 19 letnim chlopakiem, bardzo podoba mi sie moja ciocia (38 lat) jest to żona brata mojego ojca. Odwiedzamy ich czasem z rodzicami jak i oni nas. Strasznie mi sie podoba, jej delikatność i uroda oraz nieprzeciętna osobowsć.Ma 2 dzieci. Ta kobieta mnie poprostu zauroczyła, pożądam jej (czuje bardziej że pożadam jej niz jej ciala) Jest śliczną kobietą, w jej obecności czuje sie jak bylbym w niebie. Uwielbiam z nią rozmawiać czuje się inaczej. Strasznie jej pragne. Niewiem co zrobić czy wogule coś z tym zrobić, powiedzeiec jej cos czy nie, myśle ze bym wszystko zniszczył. Wydaje mi sie ze ona tez mnie lubi. Traktuje mnie tez wyjątkowo. Chyba jestem jej ulubionym "siostrzencem" cO O TYM SĄDZICIE DRODZY FORUMOWICZE?

Gość lkds
sądzę że nic z tego nie bedzie obie wkręcasz to że ona inaczej ciebie traktuje- normalne ładne dorosłe kobiety nie zakochują się w szczylach- sorry za dosadność ale ty jej niczym nie możesz zaimponowac ani dośwaidczeniem w seksie ani kasa a i niczym- o seksie z taką kobietą nie masz pewnie pojęciea i o jej poterzebach- daj se na loos i zapomnij bo jak powiesz to będzie afera na całą rodzinę