Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszulka00

sylwestrowy problem

Polecane posty

Gość koszulka00

bylam z chlopakiem, bardzo krotko, 3 tygodnie. on studiuje, z dala od domu. Gdybysmy byli razem, moglibysmy sie widywac na weekendach. Stwierdzil jednak, ze minelo mu to zauroczenie i ze sie chyba pomyli, nie da rady zyc na odleglosc. zaczelo mi na nim zalezec, ale zgodzilam sie z nim, ze ciezko zyc na odleglosc i sie rozstalismy, poki nie zakochalismy sie oboje. bylam u jego znajomych na sylwestrze, poprzedniego dnia rozmaiwac ze nim mialam wrazenie, ze mu nadal zalezy, powiedzial ze bd zazdrosny o mnie na tej imprezie. nie rozmawialam z nim prawie w ogole na tym sylwestrze, on w pewnym momencie poszedl z grupka ludzi do innego domu, ja zostal, pozniej wyszlam sie przejsc ze znajomymi, gdy wrocilam on juz byl. nadal nie rozmawialismy. zaczelam tanczyc z chlopakami, rozmawiac - bawic sie. on wstal i wyszedl. napisal mi sms zebym sie dobrze bawila bez niego. co mam teraz zrobic z tym? on jest bardzo niezdecydowany. co to znaczy? nie rozumiem go calkowicie. ja Wy to widzicie. z gory dziekuje za pomoc.

Gość koszulka00
doradzcie, prosze ;)

Gość koszulka00
??