Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firlii

Co znaczy sen-wysniony w NR

Polecane posty

Mialam durnowaty sen, ale zarazem przerazajacy. Wczoraj zgubilam telefon.Nad ranem przysnilo mi sie: Bylam w domu u moich niezyjacych Dziadkow. Chociaz we snie mialam swiadomosc ze oni zyja. Znalazlam tam swoj tel (a naprawde zgubilam go najprawdopodbniej na cmentarzu przy grobie Dziadka i Babci), podeszlam do okna i tam jakas kobieta zajrzala przez to okno i powiedziala mi, ze umra dwie kobiety. We snie przemknelo mi przez mysl,ze jak to moja babcia zyje, ale juz raz umarla i kolejny raz to nie moze sie zdarzyc. Nie wierze w sny, nie wierze w zabobony, ale jakos tak mi nieswojo. Co mogl oznaczac moj sen. Ach, nigdy nie mialam proroczych snow. Babcia nie zyje od 2,5roku, dziadek o 9 miesiecy. Emocjonalnie bylam z nimi bardzo zwiazana.

Gość ojojojoojojojo
umra2 biedy

Gość dżandarmenka
to znaczy, ze wkrótce zostaniesz słąwną aktorką filmów niskobudżetowych i będziesz turlać draża do garaża... neistety

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWY ROK
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość a moze jakies 2
bbay znalazly/ukradly tel?

Gość hjhjhgjhgj