Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ależenada

Macał moją koleżankę

Polecane posty

Gość ależenada

Ale banał się stał, a myślałam ze takie historyjki mnie nie bedą dotyczyć. Imprezka sylwestrowa, mój facet "okazuje sympatię" mojej koleżance obłapiając ją i obmacując.. no szok Nie chce mi sie na niego patrzec, mialam go za takiego ktory nigdy by mnie nie zdradzil, a teraz chyba zdalam sobie sprawe ze wystarczy pare kieliszków, okazja i przekreci mnie z 10 razy..:(

Gość aleś ty naiwna
KAŻDY ZDRADZI jak mu sie trafi okazja. KAŻDY !!!!!!!!!!!!!

Gość uważam że
rzuć go w cholerę.

Gość łojej
ale siara, to teraz przynajmniej wiesz, ze może ci skoczyć w bok i nie bedziesz zaskoczona, albo już cię zdradził kiedyś

Gość poirytowanaa
nie tłumacz go wypitym alkoholem. on taki jest i już. prędzej czy później by to zrobił. ale dobrze, że to wiesz.

Gość hmmm2
a nie powiedziałaś mu, że źle postapił? powiedz mu to wprost, albo nie, lepiej wybluzgaj go!

Gość ależenada
własnie nie tłumaczę go alkoholem.. Bo ja sama wypiłam tyle samo co on, a jakoś nie przyszło mi do głowy żeby łasić się do rozporka jego kolegi. bo dla mnie istnieje tylko jeden rozporek... a on?... kurwa... :(

Gość lejlaaa
Pewnie z nim porozmawiasz, on zamydli Ci oczy i okaze skruchę, Ty ze łzami w oczch łykiesz tą bajkę i znów będzie cacy...

Gość ależenada
nie powiedziałam mu wprost, bo dzisiaj nie chciałam nawet na niego patrzec ani z nim rozmawiac, bo mialam ciągle przed oczami tą scenkę.. On wczoraj był taki nawalony, że 15 minut pożniej zasnął.

Gość kacha255
na tego sylwka miałam podobną sytuację, tyle że mój chłopak, z którym już jestem ponad 5 lat, wysyłał smsy do jakiejś dziewczyny. Stał się jakiś tajemniczy, obojętny.... A tak go kocham...

Gość karoolek..............
A Wam co sie wydaje , ze jestescie lepsze ? p prostu bardziej wybredne i tyle !! kazdą z was idzie zdobyc wystarczy tylko odpowiednia ilosc czasu i sposobu .... no on musi byc ten wlasciwy

Gość 7887
nie wróży to świetlanej przyszłości Faceci nie odrzucają okazji, niewielki odsetek jest tych z zasadami, dla reszty zasadą jest OKAZJA

Gość kacha255
Napiszę już tak ogólnie.. Najgorsze jest też to, że laski mimo iż wiedzą że chłopak ma dziewczynę, to i tak pchają się nie tam gdzie trzeba, próbują odbić, zamotać, okręcić wokół palca... gdzie ta solidarność kobieca.. ba! gdzie uczciwość, bycie w porządku w stosunku do drugiej osoby..?

Gość ależenada
kacha, no nie myśle ze to jest najgorsze. Najgorsze jest raczej to, że się na kimś zawiodłaś a wyobrażałaś sobie że to właśnie takie facet z takimi zasadami (jak ktoś wyzej napisała że jest taki mały odsetek) a moja koleżanka też się niezręcznie czuła w tej sytuacji - - gdyby mnie jej facet tak obłapiał to pewnie bym ostrzej zareagowała, ale po moim to nikt się nie spodziewał czegoś takiego - może po prostu ją zatkało.. sama już nie wiem, zresztą to nie o nią chodzi tutaj

Gość gość
wiesz moja zone terz macal wlasnie facet jej kolezanki w teo sylwestra mialem hec mu przyj*****ale niestety bylem daleko to kwestja aufania ja jej ufam na stuwe zreszta sama mi to powiedziala

Gość zboczuch212
hij cie to obchodzi

Gość gość
Oj rany zalany w trupa koleś migdalił się do innej laski. Ja j***e co za bzdura, i pewnie się z nim rozstałaś bo inne zazdrosne p***y Ci nagadały że to nie wiadomo co za tragedia.

Gość gość
dobra dobra gosciu, nie podniecaj sie tak, 5 lat minelo, pewnie juz i tak nie sa razem :P