Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaminka87

Mam juz dosc tej meczarni... /

Polecane posty

Gość witaminka87

Mam dopiero 23 lata a juz nie chce mi sie zyc. Od 6 lat choruje na refluks zoladkowo przelykowy i jelitowo przelykowy. Ogolnie rzecz biorac to oprocz strasznie klujacych bolow zoladka i jelit to nic mi nie dolega, zadna zgaga itp, chyba ze sporadycznie. Glownp problem to mdlosci!!! Nie ma dnia zebym ich nie odczuwala :(. NAjgorsze jest to ze cokolwiek mam jessc to juz czuje ze to moze mi zaszkodzic i robi mi sie niedobrze na sama mysl o zjedzeniu czegokolwiek!! Ja nie wiem jak mam sobie z tym radzic. Boje sie ze te mdlosci to po czesci moj wymysl i strach prd tym strasznym uczuciem. Za kazdym razem jak robi mi sie nie dobrze to mam ochote sie pociac, umrzec itp ehh... ODczuwam paniczny lek przed mdlosciami, przed wymiotowaniem a co za tym idzie ze umre!! Boze cos jest ze man nie tak... na pewno to nie jest normlane ciagle udreczac sie czy przypadkiem moze po zjedzeniu obiadu nie zrobi mi sie zaraz niedobrze itp. Co powinnam zrobic? JAk z tym walczyc? 5 lat lykam z przerwami leki zobojetniacjace kwas zoladkowy - wychodzi na to ze bede je tak lykac do konca zycia??? To chyba nie jest zdrowe? Ehhh pomocy :((

Gość rude to wredne
cos Ci powiem... ja chorowałam na to dziadostwo 1,5 roku. wyniszczyłam organizm bo nic nie mogłam jeść zeby mnie strasznie nie muliło. byłam u lekarza, najlepszego specjalisty w miescie. wykonał gastroskopie, dał lei. nie pomogło. wybrałam się....uwaga....na akupunkturę!! pierwszy raz od roku zjadłam jedzenie smażone a nie gotowane! zjadłam kotleta i nic! wiesz, jak ja sceptycznie poszłam nastawiona na ta akupunkturę?? byłam 5 razy i jestem zdrowa! nie truję sie lekami. wydałam na to 150zł łącznie ale to to samo co miałam kupowac leki. serdecznie polecam. poszukaj u siebie gabinetu akupunktury i spróbuj. tez miałam lęki jak chorowałam, do tego stopnia, ze bałam sie sama wychodzic z domu. lekarz od akupunktury powiedział ze u mnie wątroba źle pracuje i na nia powbijał igiełki. to nic nie boli. jak masz jakies pytania to pytaj. chetnie odpowiem, bo wiem co to znaczy i jak człowieka umęczy.