Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce to zrobic rozsadnie

Pomozcie laski i faceci! Jaki nastepny krok?

Polecane posty

Otóz poznałam faceta, spodobał mi sie, ale po wczesniejszych doswiadczeniach, kiedy to sie za szybko otwierałam, postanowiłam stosowac zasade "krok do przodu, dwa do tyłu" i ze swojej strony nie zabiegac. Pierwszy miesiac widywalismy sie tylko na imprezach, przez znajomych. Byłam ładna usmiechnieta miła. Ale nic nie robiłam. W drugim miesiacu napisał do mnie na gg. Potem po dwóch tygodniach, potem raz na tydzien, potem co dwa dni... Byłam zawsze miła, ale normalna, urywałam czasem rozmowe zeby nie było... :) Teraz zaczal pisac codziennie. kiedys zwróciłam mu uwage na pewna wade w nim tzn papierosy, napisał niedawno ze nad tym popracował, i juz nie pali tak duzo. i pytanie: co dalej? postepowałam jak wyzej, pisze do mnie codziennie, co teraz, jak zaproponuje jakies spotkanie, bo widze ze juz przygotowuje grunt, to odmowic delikatnie? moze by tak z raz nie odpisac wcale? zniknac na 2 dni? wiecie o co chodzi :) zalezy mi, i na razie moja strategia sie sprawdza :) niech panie sie wypowiedza, a panowie napisza moze co by ich bardzie podkreciło w tej sytuacji :)

Gość Zraniona4432231
jakby zaproponował spotkanie to ja na twoim miejscu odmówiłabym ale powiedziała ze innym razem bo np teraz nie możesz, wtedy za jakiś czas jeżeli jemu zależy to znowu sie o to zapyta.

no tez tak mysle własnie :) a co z odpisywaniem? mozna odpisywac bezkarnie zawsze? o ile sie jest tylko poprostu normalnym i nieprzesadnie wylewnym? :) nie mam najmniejszej ochoty go olewac, musze zaciskac zeby, ale nie chce sie podac na tacy :P

Gość yjhdfhnh
zniechecisz go w końcu i pojdzie szukac innej...chyba że lubisz nachalne typy:(

Gość Zraniona4432231
popieram wyżej. odpisuj normalnie bo facet sie zniecheci i znajdzie sobie inna. A ty chyba tego nie chcesz:-)

ok, malo wypowiedzi, ale macie racje chyba :) dziekuje :) aczkolwiek... jeszcze nic nie zaproponował, kilka razy na gg... jesliby sie zniechecił jednym nieodpisaniem to ja go nie chce :P

chociaz nie wnioskujcie z tego ze mam zamiar go przeczołgac :P nie mam :)

Gość Zębiareczka
jak ci zaproponuje spotkanie nie odmawiaj..przykro mu bedzie... Tymbardziej, ze sie stara..I ma fajny tok rozumowania P chyba ze masz powod...choroba, samopoczucie, ale tak dla samej zasady nie odmawiaj

Gość Mario Gee.
Gdybym mial miec taka dziewczyne jak Ty ... to bym chyba zrezygnowal ... po co ta gra? Czy w zwiazku nie chodzi o szczerosc, zaufanie? - a Ty sie nim bawisz.