Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet

jAK TO JEST ZDRADZIC PIERWSZY RAZ???

Polecane posty

Gość do kobiet

Dokobiet. Jak sie czułyście jak zdradziłyście swojego meża pierwszy raz??? Chodzi mi o zwiazki w którym małżeństwo sie nie ukladało.

Gość Mario Gee.
Jak sie malzenstwo nie uklada, to po co dalej sie bawic w te farse?

Gość to jest bardzo dziwne
ale caly czas myslalam o moim facecie podczas zdrady i nigdy tego wiecej nie zrobilam

Gość Xmaria
ile razy jeszcze ?

16:33 [zgłoś do usunięcia] Mario Gee. Jak sie malzenstwo nie uklada, to po co dalej sie bawic w te farse? bo jak sie bierzes lub zwlascza koscielny ( obludni katole) to bierze sie pod uwage ze wiecznie sielanki nie bedzie....i trzeba starac sie ratowac..... zreszta pisac o rozwodzie jest latwo jak sie zasiada ze swoimi czterema litera,mi w fotleu i o rozwodzie pojecia nie ma

Gość fasola1
czy 1 czy kolejny chyba tak samosie mysli..moze za 1 razem masz większe opory..nie tu jest problem..mysle ze problem jest czemu zdradzają? sa takie ktorym nie uklada sie w związku wiec zdradzają..sa takie ktore robia to z kazdym byle czesto i duzo..sa młode siksy ktorym panowie po 40 zasłaniają swiat kasą wiec powodów i sposobów jest mnóstwo..

Gość wszyscyffffffffffffffff
tak,a oczywiscie Wy wszyscy jestescie swieci...odp.koszmarnie,przy kazdej klotni-fenomenalnie(latwiej sie odciac i zignorowac),odbudowa zwiazku-staraszne.slad w psychice gdy romans nie wychodzi a sie angazujesz...nie do opisania

dla mnie tlumaczeni ze sie zdradzilo bo zle sie ukladalo to smiech na sali. poprostu to tepe babsztyle ktore jak cos nie halo to ida do wyra zal poprostu ale sa normalne dziewczyny jeszcze z zasadami ktorych szparka nie swedzi

Gość fasola1
do to podszyw kurcze a one same się zdradzają ? a faceci nie ? chyba same nie kładą sie do łózka ? i częściej to faceci je tam ciągną niz one ich..ale nie generalizuje tego bo ilu ludzi tyle życia.

Gość do pdoszyw
ale jesteś sflustrowany co :)? bardzo dobrze, że kobiety zaczynają zdradzać, BARDZO DOBRZE może wy gnidy wreszcie zobaczycie, że jak kuba Bogu tak Bóg kubie

Gość Anna 26
Na początku są duże opory i wyrzuty sumienia ale później wszystko znika. W tej chwili jak zdradzam męża to myśle tylko o przyjemnosciach by moja piczka była zadowolona.

Gość fasola1
do to podszyw ale nie mow ze kobiety to samo zlo..to działa w 2 strony tak uwazam..wiec mówienie ze to wina kobiet tylko albo facetów jest chora

Ja nic nie napisalem ze kobiety to zlo tylko nikt je na sile nie ciaga do wyra . Maja rozum wiec wiedza co robia.

Gość fasola1
maja tak ja faceci..wiec zdradzaja i faceci i babki..i tak było, jest i będzie..póki świat i popęd seksualny bedzie istniał to zdradzać sie ludzie będą i na to nie ma mocnych