Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tooooommmmmeeeeekkkk

Co o tym sądzić ? pytam serio !!!

Polecane posty

często rano do mojego łózka wchodzi ojciec, pospac, polezec, mam ponad 22 lat, co o tym sadzic, uwaza, ze jest nieomylny, nigdy nie mial czasu dla mnie, tylko pracowal i mowi teraz to ze dla mnie itd,

Gość bujaj się
to nie jest normalne :O

Gość bez czelnie tzyniczna marisha
normalna zdrowa sytuacja :classic_cool:

wiecie mam problemy, teraz za moj upadek obwinia ojciec mnie, itd, a tego ze cale zycie tylko zarabial a cala reszte zaniedbal nie widzi, uwaza ze jak kupowal komputery albo ze dom by to powinien byc wdzieczny i "nie robic mu przykrosci" nic mi sie nie udaje w zyciu, wtedy gdy upadalem, to jeszcze mnie ponizal dzisiaj mowi ze mnie wspieral, przez niego studiow nie moglem ani skonczyc ani nic, ciagle mnie kontrolowal, wiec nikogo do domu nie zapraszalem, smutne miale dziecinstwo :( nie mam do kogo sie wyzalic do nikogo

Gość bujaj się
marion zboczuchu 😭

też miałam smutne dzieciństwo ale teraz jesteś już dorosły i musisz sobie radzić a nie wracać do bolesnej przeszłosci:( Wiesz to jest rana.Im częściej drapiesz tym trudniej się goi

to wczesniej to nie jak pisalem ktos sie podszywa, rana boi i ciagle samoistnie sie otwiera, na dodatek ojciec nawraca swoje, poteguje to upadek i tak wkolko, widze co inni mieli, nie mowie o kasie i domu, ale o tym pozostalym co powinno byc, u mnie nigdy tego nie bylo, ojciec jeszcze taki jest natretny, od rana co wstane to juz kaze mi cos mowic, zebym cos powiedzial, a ja mowie ze normalnie nie mam od samego rana co mowic, ciagle w domu siedze, cale zycie, wakacje nawet a on jak pien nie rozumie

23 prawie

wiesz nie mialem nigdy dziewczyny, boje sie intymnosci, mowic o tym wszystkim, nie chce zakladac rodziny, miec dzieci bo wiem ze bede taki sam, niby pieniadze ale cala reszta to dno, nawet nie wiem czy bede zarabial takie pieniadze jak ojciec teraz gdy nie moge skonczyc zadnych studiow bo ciagle swiat mi sie wali na glowe

a jak ty sobie radzisz ?

Zle mi i ciężko.Zostałam skrzywdzona i coraz częściej do mnie to wraca.Dopiero po latach

do mnie zaczelo sie najgorzej powiedzmy poczatek studiow i trwa, nie skonczylem, wszystko od zera, tak samo dziewczyny nie mialem,

zly dotyk mozesz mi powiedziec jak Cie krzywdzono, troche mi napisac ? ile masz lat ?

Nie chcę o tym rozmawiać ze szczegółami bo za bardzo mnie to boli Byłam krzywdzona w dzieciństwie przez wujka i kochanow matki

jak sobie radzisz, jak walczysz z tym, co robisz gdy wpadasz w ta depresje, zero, takie tygodnie gdzie nawet wstac sie nie chce, zawala sie wszystko w zyciu, jest to wszystko trudne, a taki ojciec jeszcze sie poniza i krytykuje, uwazajac ze to robi dla mojego dobra,

......