Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korektorka od siedmiu boleści

pytanie o korektor

Polecane posty

przenosze tu moje pytanie z ogólnej - chodzi o to, że zaczęłam po raz pierwszy w życiu używać korektora (chodzi o sińce pod oczami). Ale pod oczami mam delikatną skórę i drobniutkie zmarszczki. Dlatego musze się bardzo namęczyć, żeby ten korektor dokładnie wetrzeć w skórę, bo z tych drobnych zmarszczek robią się zmarchy, w dodatku naciągam ją niemiłosiernie. Polećcie jakiś korektor - nie wiem - bardziej mokry? Bardziej tłusty? teraz używam maybelline .

Niech ktoś coś powie! Ale na temat :-)

Dzięki! Dla mnie przede wszystkim taki jakiś.... suchy..... a nie mam porównania.

Gość aaaaaabbbc...
w zeszym tyg odkrylam to:) http://www.nouba.pl/index.php?go=indiv&inne=&id=4 nie zasycha ,nie podkresla zmarszczek.troche kosztuje ale warto!! wklepuje(nie rozciera)sie go i naprawde jest super efekt. w kosmetyczce mam 7 innych zupelnie do bani😠

O fajnie! - jakiś konkret! Drogawy, ale ja też nie używam codziennie, więc na długo mi starcza. Zainteresuję się.

Gość rude to wredne
kup sobie korektor mineralny maybelline. mineralne kosmetyki sa najlepsze, nie zatykaja porów, leczą i pielegnują.

Gość moge poleciec manhattana
korektor pod oczy-jest plynny, nakladany pedzelkiem, bardzo wygodny w aplikacji i dosyc dobrze kryje

Gość maggie_
Pod oczy najlepszy jest korektor płynny w odcieniu beżowo-żółtym o ton jaśniejszy od cery. Polecam korektor mineralny Maybelline. Warto zajrzeć tu http://mellea.pl/articles/sztuka-kamuflazu

Gość Elva
Ja też mam delikatną cerę wokół oczu i problem z ciemnymi cieniami pod oczami. I uzywam korektora Artdeco (perfect teint) - mnie dobrze się do rozprowadza, poza tym kosmetyk spełnia swoje zadanie, nie wchodzi w w zmarszczki. I jeszcze tak sobie myślę, że może w twoim problemie pomogłoby ci stosowanie jaiejś bazy pod makijaż, również pod oczy?