Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błyszcząca mimoza

Allegro - jak długo czekać???

Polecane posty

Gość błyszcząca mimoza

Zamówiłam na allegro koszulkę. Wygrałam aukcję 27. grudnia, miała być wysłana poleconym priorytetem i do tej pory nie widać. Zamówiłam później niż to tusz do rzęs i doszedł w 2 dni. Co się dzieje? do kiedy mam czekać i wystawić negatywa??? :O

Gość błyszcząca mimoza
upuję bo ważne

Ja zamówiłam 13go grudnia. Zrobienie torby zajęło 10 dni...potem święta. Dostałam maila że torba została wysłana 28go, też poleconym priorytetem... Nic do dziś. Wcześniej gdy zamawiałam przesyłki dochodziły w maks. 2 dni nawet z gdańska...Ale coś czuje ze to te święta i przestoje na poczcie...i widzę ze nie tylko ja czekam i się wewnerwiam:)

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWY ROK
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość ale jestescie porabane
myslcie trochę!!! Wziełyście urlop za 31 grudnia, ile było osób w pracy 28-30 grudnia. Myslicie, ze na poczcie jest inaczej. Poczta "tonie w niedoreczonych przesyłkach..3/4 listonoszy wzielo w okresie 28-31 urlop na żądanie!!!

Gość no to kiszka stolcowa
Twoj przelew jesli robilas go przez neta ktos dostal 28, nawet jak wyslal przedmiot tego samego dnia to przez Sylwka i Nowy rok mozesz go dostac 4 albo nawet 5. Trzeba bylo zamowic kuriera to mialabys przesylke juz dwa dni temu.

Gość błyszcząca mimoza
Złotowłosa o rany :) masz jeszcze gorzej. ale też mi teraz lżej na sercu, że nie tylko ja tak mam. A najgorsze, że jeszcze nic nigdy tak mi się nie podobało jak ta koszulka i jak pomyślę, że gdzieś zaginęła albo sprzedająca jej nie wysłała złośliwie... to mnie krew zalewa :( nie było opcji kurierem bo bym wzięła :O

Gość no to kiszka stolcowa
Zawsze pytaj o opcje kuriera, nawet jak nie napisane, szczegolnie w takim goracym okresie przedswiatecznym i noworocznym. Wychodzi troche drozej, ale nie ma tej nerwowki.