Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę wypowiedzcie się...

Bielizna

Polecane posty

uwielbiam bieliznę z konrada chyba wszystkie modele mi się podobają :) ale z tych dwoch jakbym miała wybrać to tą pierwszą chyba

Ja też mam zaufanie do tej marki :) A bardzo bym chciała żeby podobał się ten komplecik mojemu mężczyźnie....może jakiś kulturalny pan się wypowie??

Gość spodoba mu się
jeden i drugi bo są ładne. to w końcu facet na markę nie zwróci uwagi. to czy nam się podoba to kwestia drugorzędna bo i tak nie będziemy Cię w tym oglądać ;)

No oglądać nie będziecie, ale swoje zdanie powiedzieć - jak najbardziej :D Chcę dziś jeszcze zamówić, więc czekam na dalsze opinie.

Gość RudaHera
Zdecydowanie bardziej przemawia do mnie drugi model. Jest bardziej elegancki, a jednocześnie podkreśla bardzo kobiece atuty. Wydaje mi się, że gdybym była na Twoim miejscu, zdecydowałabym się na ten drugi.

Gość malinkowapestka
A ja Konrada nie lubię, zamówiłam jakiś czas temu 2 modele i to w sąsiednich rozmiarach dla porównania (wychodziło mi 65D, ale wzięłam i 65E) i porażka totalna, obwody rozciągliwe, miski płytkie (za to z pancerną ilością gąbki), żadnego potrzymania czy formowania piersi... Koronkowe staniki z Comeximu (o markach angielskich nie wspominając) robią moim zdaniem o wiele lepszy efekt.