Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Big Pain

Ile wypiliście na sylwka i ile macie lat? I jak się teraz czujecie?

Polecane posty

Gość Big Pain

Ja strasznie, okropnie i w ogóle... Łeb mnie boli, suszy.. Czyli norma kac... a wypilam 6 kieliszkow wodki pol szklanki whisky, szampana, 4 drinki, piwo... z tego co wiem.. ja pierdole moja łeb... szczęśliwego nowego...;)

Gość Big Pain

Gość Zorrooosjasnms
Ja dużo drinków :D wódkę, nie pamiętam ile:D piwo, szmpana.. nie liczyłam ile tego było, ale miałam fazę i to jest najważniejsze :D mam 15 lat :P

Gość
o kurfa :O:O takeij ilosci ,jestem pewna nie przezyłabym

Gość uuuuuurq
15 lat i tyle wypilas???? ja pierdole.. ja rozumiem, ze 15 lat to juz mozna sie bawic i jedno piwo wypic o polnocy szampana... ale sie tak schlac i jeszcze sie tym chwalic?? nie no jestes zajebista upilas sie w wieku 15 lat i zrobilas siebie karykature "doroslego" powodzenia.

Gość apple17.
na początek 3x tequila, potem wódka, dla rozluźnienia kilka piw a po jakimś 4 kieliszku szampana urwał mi sie film, 17 lat mam

Gość łyk szampana

Gość freskaee
"mialam faze i to jest najwazniejsze" kurwa co sie z tymi mlodymi ludzmi dzieje :o ja mam 20 lat i wypiłam dwa drinki i szampana o polnocy, a najfajniejsze bylo dla mnie witanie nowego roku z przyjaciolmi, taniec i dobra zabawa, a nie alkohol.:o ale rozumiem chcialas sie poczuc super dorosle :o porażka

Gość wczorajsza noc
jedno piwo, 5 kieliszków tekili, 5 kieliszków Finlandii, drinka i pół szmapana. Dzisiaj sie czuje bardzo dobrze i nic mi nie dolega no może oprócz tego, że jestem nie wyspana. Mam 19 lat.

Gość uwa
ja pierdole, ale pijaki :O pic do upadlego coby zgona zaliczyc i zrobic z siebie posmiewisko.

Gość zdzirson orencz
driny z 0.5 Malibu i niecalej 0.5 wodki, szampan o polnocy (wydudnilam calego na pol z kumpela), pare kieliszkow Sobieskiej Karmelowej (bleah:o) i wino. kaca brak, 23 :classic_cool:

pore piw, 1l szampana, 1l fresco, z gwinta czysta i jeszcze troche jakiegos wina \ ze dwie fajki | a co jest w tym najlepsze? :P nawet przez chwile mnie dzisiaj leb nie zabolal :D | (15l)

Gość 2 kieliszki szmpana jeden
kieliszek bialego wina, pol kieliszka czerwonego, czuje sie swietnie

Gość juz nie sexy lady
wypiłam 7 drinków (100ml wódki w kazdym) , kilka kieliszków luzem i lampke szampana, o dziwo!!!!!!!!! zero kaca, czuje się zajebiście, wszyscy zdychają:D

Gość fałce
jak byście się tyle nachlali to wasze kible były by pełne rzygów idioci

Gość Big Pain
a zapomniałem jeszcze dodac ze wyruchałem grubą świnie, na koncu spuscilem sie jej w upe i lizalem jej dupsko do samego rana :)

Gość to kup w internecie
ok. 1,5 butelki wina szampana kilka łyków o północy bawiłam się świetnie, 21 lat

Gość 20 lat
i łyk szampana:)

Gość widrwwww
widac z wiekiem mądrosc przychodzi, bo z tego co tu widac wynika ze ci przed 18stka chleja na umur i zaliczaja zgony i sie tym jaraja, bo im sie wydaje ze sa tacy dorosli:o

0.7l finlandi porzeczkowej i 0.5l czystej finlandii na czterech.Mi rozeszlo sie po zebach i nawet nie poczulem (40lat) a mlodsi odemnie o ponad 10 lat mieli juz niezly dym,rano zygali itp. Co dziwne,moja zona (35lat) pila prawie rowno i nic jej nie bylo. O 1-ej bylo juz po imprezie bo nie mialem z kim pic.Poszlismy z zona do domu na numerek chociaz. Kurde,jak mozna miec tak slaba glowe do picia.

Gość to kup w internecie
tam ktoś wyżej mówiąc, że z wiekiem mądrość przychodzi ma dużo racji, bo w większości rozsądnych przypadków tak właśnie jest ;) części osób to zostaje ale większość potrafi się już bawić normalnie ;d

jak wy to robicie, że mieszacie co się da i nie rzygacie?:D chyba, że rzygacie.

Gość no niestetyyyyy
im mlodsi tym wiecej pija, bo mysla ze im wiecej wypija tym sa bardziej fajniejsi... bo to takie "Zakazane" i "dorosle" naszczescie potem alkohol powszednieje, dostepny na codzien bez ograniczen i juz tak do tego nie ciagnie. a juz napewno ja bym sobie nie pozwoliła w towarzystwie wypic tyle zeby sie toczyc po podlodze, seplenic i moze jeszcze rzygac w kiblu... dzieciaki opanujcie sie i pojdzicie po rozum do glowy.. alkohol sie pije dla rozluznienia i humoru.. czy czego sie tam jeszcze chce, ale nie za duzo. to nie jest konkurs pt "studnia bez dna" smiesza mnie takie odpicowane lalunie w wieku 15-18 lat. Nabrokatowane, nablyszczone, wymalowane.. a potem sie upije i robi z siebie totalna wies. chodzi pierdoli glupoty, zatacza sie.. a w najgorszym przypadku zalicza zgona pod stolem. zwyczajne DNO zero szacunku do siebie jako kobiety.

z 6 drinów gin+tonic, ale słabiutkich, jednego shota wódki, jakieś 2 lampki szampana. Kaca brak. :D

Gość dlugopisa
2 piwa i troche szampana. mam 21 lat i mam dosc tego calego picia alkoholu i lansu dzieki niemu.