Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asellawa

Problem z drogami moczowo-płciowymi pomóżcie!

Polecane posty

Gość asellawa

Wczoraj współżyłam z moim facetem , po kilku godzinach zaczęłam odczuwać pieczenie w okolicy przedsionka pochwy i ogromny problem z oddawaniem moczu..Do teraz czuję ból przy sikaniu.Pomóżcie mi co mogę zrobić zanim udam się do lekarza .Mam też nadżerkę ,ale nie wiem czy takie dolegliwości mogą mieć z nią jakiś związek.

Zapalenie pęcherza? Czujesz, że chce ci się siusiu, ale jak pojdziesz, to nic? i cały czas boli i szczypie?

Gość asellawa
tak boli i szczypie , w dodatku odczuwam ból przy końcowej fazie oddawania moczu :/

Niezależnie od tego, co Ci jest - zanim udasz się do lekarza. Jedz witaminę C, pij wodę z cytryną, aby zakwasić okolice intymne. Wygrzej sobie je. Nie jedz cukru - bo jeśli to grzybica, to ona żywi się cukrem. Dwa najpopularniejsze wyjścia to chyba grzybica (kandydoza) albo zapalenie pęcherza. Jeśli grzybica, to kup sobie maść Clotrimazolum. Jeśli to coś z przewodem moczowym, to w aptece albo wyblagaj furaginum (na recepte) albo kup urosept. Do tego LAciobios Femina (paleczki kwasu mlekowego) i coś na bazie żurawiny. No i nasiadówki z rumianku.

Gość keti16
Ja mam taki sam problem w każdym razie byłam w środę u lekarza rodzinnego ,przepisał mi antybiotyk bo to jest zapalenie dróg moczowych.

Gość Opakowanie kredek1
ja tez niedawno mialam cos podobnego. Poszlam do lekarza i dostalam antybiotyk.

Gość wszechwszystkowiedząca
ja wiem ja wiem ja wiem! ja wiem co ci jest! jestes w ciazy! to nietypowy objaw ale tez tak mialam!! za kazdym razem! mam 2 dzieci i tak mialam