Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lopskadopska

Kochaliśmy się w okres i wyciągnął mi glony z piczy!!

Polecane posty

Gość Lopskadopska

Wczoraj w nocy dostałam okres. Włożyłam podpaskę i poszłam na zabawę :) po której wraz z moim facetem wróciliśmy do domu i zapadliśmy w kimę. Po pobudce jemu się strasznie zachciało seksu i mówiłam, że mam okres a on na to "no to co? nigdy Tobie to nie przeszkadzało!" Po czym ściągnął ze mnie majtki i wsadził fiuta. Krew sprawiła, że było ślisko więc nie musiał mnie podniecać, doznania były niesamowite :D Jednak gdy wyjął swój sprzęt po tym jak doszedł to był cały we krwi i jeszcze były na nim glony z komórek jajowych :D ahahaha I na nogach też :D Chyba wyciągnął mi je wszystkie !! buahahaha Czy Wy też mieliście takie przygody ?? :D

Gość karrrrrramba
oblesnie aczkolwiek sypatyczne

Gość pewnie ze owszem
sama krew nie jest taka zla,najgorzej jest gdy okres sie konczy i ta krew starsza, resztki zmieniaja kolor na brazowy, wyglada to jak jakas sraka z pipy, juz wole brykac podczas okresu niz np.dwa dni po nim :)

Gość ile ty masz lat
dlugo nie pozyjesz stosujac takie praktyki. Bakterie wprowadzac do pochwy podczas okresu, was naprawde pojebalo.

Gość lunkaa00
chore :O ostro

Gość dfverbtyu
'Bakterie wprowadzac do pochwy podczas okresu, was naprawde poj**alo.' szkoda ze te bakterie nie zabijaja skoro wychodza, nie wiem w jakij szkole sie uczylas, watpie bys w ogole szkole skonczyla, ale jezeli jakas to byla to zmarnowalas swoj i nauczycieli czas

Jakiś typek z fantazjami pawiana wymyślił se historyjkę żeby sobie powalić trochę a wy bierzecie to na serio....

Gość justletmiknow
Glony z kom jajowej? O rety... Podstawy biologii! Ludzie sa jednak beznadziejni.

Gość justletmiknow
Boze debilu a czy wiesz, ze taka kobieta ma te w sobie inne wnetrznosci, ktore wcale nie lepiej wygladaja? Z reszta Ty tez. A i tak w ohgole to w czlowieku jeszcze glonow nie odkryto! Chyba ze je sobie tam wlozyl

No i na dodatek wyobraź sobie że każda zajebista laska o której możesz sobie pomarzyć codziennie robi kupkę.... Nie do wiary co? :>

Gość a co jest na czlonku
jak nie bakterie

Gość a co ci te bakterie zrobia
jezeli sa ? zabija? struja? jezeli masz zamiar odpwoeidziec to pamietaj o tym, ze czlowiek pojawil sie jakies 6 milionow lat temu i juz wtedy tez sie bzykal.

Czy może ktoś powiedzieć mi o co mu chodzi? :D Przecież tu jest mowa o tym jak wielką kretynką lub kretynem jest autor topiku który wymyśli coś takiego.... A co ma to wspólnego z jakimiś bakteriami???

Gość justletmiknow
hahaha taaa ty pewnie nawet nie wiesz koles co masz w srodku, bo ja wiem, ze zadnych glonow nie mam. Za to wy faceci macie wspolne ujscie dla nasienia i moczu fuuuuj to jest dopiero obrzydliwe ze wlewa sie w kobietke sperma zabrudzona moczem.

Gość jeśli
kochac sie podczas miesiaczki to tylko pod prysznicem... jakos nie jestem sobie w stanie wyobrazic ze w łózku.. szczegolnie po tm co tutaj przeczytalam...;/ oblesne

Gość o ja pierdol cze vita
ludzie co wy tacy och ę jestescie. normalna sprawa, normalna fizjologia. rozumiem facetow, ze niektorych to wszystko moze dziwic, ale zeby kobiety reagowy fuj oblesne itp itd. toz to tylko czysty plyn ustrojowy a nie radioaktywny szlam z oczyszczalni. pogieci jestescie, zapewne katole. bylo sie wypisac z religii w szkole, byscie byli madrzejsci o inne dziedziny... moze. pozdro okresowi ruchacze :)

Gość camasutra
glony-buhahaha zapewne chodzi o skrzepniętą krew