Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczorajsza.

przyznac sie mojemu chlopakowi ze całowałam sie z

Polecane posty

Gość wczorajsza.

jego bratem?? tzn i n i ja bylismy pijani. bylo mi niedobrze i brat mojego chlopaka odprowadzil mnie do lozka i zaczal mnie całowac na poczatku nie mialam nawet sily nic zrobic a pozniej go odepchnelam iz zapytalam czy go nie pojebało. on powiedzial ze nie mogl sie oprzec. i zebym nic nie mowila mojemu chlopakowi i jego zonie... zgodzilam sie. z bratem mojego chlopaka mam fajny kontakt. bardzo sie lubimy. z jego zona tez... wiem ze to nic takiego. glupi pocalunek po pijaku. myslicie ze powinnam powiedziec mojemu chlopakowi??

Gość to żółte
powinnas powiedziec.

Gość turkus-fiolet
nie mów

Gość rózowa mandarynka
Zeby mnie szwagier tak calowal, to bym sie cieszyla. On jest taki seeeeXyyy :D

Gość wczorajsza.
rózowa mandarynka -->moj szgier tez jest sexowny:) ale kocham mojego chlopaka i nie wiem co robic... nie chce zeby klocili sie przez to. moj chlopak jest bardzo zazdrosny i boje sie ze pokloci sie ze swoim bratem

Gość wczorajsza.
no to mu nie powiem...

Gość Th is it
Nie rób scen

Gość i jak tam kluseczki
Powiedz , i jeszcze wspomnij że lepiej całuje :classic_cool:

Gość wczorajsza.
ja zle sie czuje z tym ze nie mowie o czyms mojemu chlopakowi... a co jesli pokloca sie o cos i brat mojego chlopaka powie mu o wszystkim??

Gość i jak tam kluseczki
I tak wyjdzie na jaw i tak , kwestia od kogo się dowie :classic_cool:

Gość wrredny babon
wtedy jego zona cie znienawidzi i jego brat tez a takze tesciowa przyszla bo wiadomo ze zawsze winna baby bo niby go uwiodla..:o rob jak chcesz mysle ze powinnas sie poczuc przyjemnie ze jego bratu sie podobasz i jestes tak sliczna ze nie mogl sie oprzec tobie i przyjac to jako komplement, nie przesadzaj :) byliscie pijani oboje, zdarza sie najlepszycm :P

Gość hoop cola
to powiesz, ze bylas pijana jak bela nie amietasz, zeby owo zdarzenie mialo miejsce

Gość wczorajsza.
nkt tego nie widzial. wiem o tym tylko ja i brat mojego chlopaka. a jemu zalezalo na tym zeby nikt sie nie dowiedzial. ale jak bedzie zły to nie wiadomo czy nie wygada. pozatym on jesy taki ze gdyby ktos pocalowal jego zone i on dowiedzialy sie o tym po np.miesiacu uznalby sprawe za przedawniona i by sie smial z tego. a moj chlopak taki nie jest. i boje sie ze "szwagier" za jakis czas sobie zacznie z tego zartowac i bedzie lipa

Gość wrredny babon
pozatym zawsze możesz powiedziec ze to bylo nic dlatego mu nie powiedziałaś zeby nie zawracac mu glowy taką pierdołą a poza tym nie chcialas zeby sie poklocili.. w koncu to brat, najblizsza rodzina:) watpie zeby szwagier kiedykolwiek wspomnial o tym twojemu chlopakowi, bo wtedy i jego zona by sie dowiedziała i pieklo gotowe:D

Gość wczorajsza.
ale tak jak juz pisalam wczesniej.. szwagier podchodzi do tego troche inaczej niz moj chlopak... moj chlopak jest okropnie zazdrosny i boje sie ze moze zle zareagwac. dla mnie to nic takiego. dla "szwagra" tez. ale moj chlopak moze to odebrac inaczej

Gość wrredny babon
jego brat go zna i wie ze jest zazdrosny wiec mu nie powie a jesli nawet kiedys sie wympskie powiedz ze bylas nieprzytomna a on to wykorzystal i tylE:)

Gość a ja ci radze
udawac ze nie pamietasz tego xDDD wmawiaj sobie ze tego nie pamietasz i:D

Gość wczorajsza.
dzieki... mam nadzieje ze to sie nie wyda. nie chodzi to ze mam wyrzuty zumienia... w koncu to on mnie pocalowal. ja go odepchnelam. ale nie lubie miec tajemnic przed moim chlopakiem.

Znów banda puszczalskich dziwek tu siedzi :O

Gość wczorajsza.
miało byc Sumienia.

Gość wczorajsza.
VB --> puszczalskich dziwek?? gdyby tak bylo to nie zalozylabym tego tematu. kocham mojego chlopaka. ale jedynym moim bledem bylo to ze za duzo wypilam.

Prócz Ciebie jest tu jeszcze jedna co by chciała mieć takiego szwagra. Takie tematy jak twój są bardzo częste na Kafeterii. Baby to dziwki i tyle. Taka wasza natura. Ok. Chwali Ci się, że się powstrzymałaś.

Gość wczorajsza.
to ze takie tematy sa czeste na kafe chyba swiadczy tylko o tym ze nie wszystkie kobiety to dziwki.