Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michał3

Mam 24 lata a kręcą mnie kobiety 40-47 lat

Polecane posty

Czy ja jestem chory psychicznie? W moich fantazjach erotycznych pojawiają sie glownie kobiety po czterdziestce. Zadbana, atrakcyjna, elegancko ubrana 44 latka podnieca mnie bardziej niz jakaś 18 letnia gówniara. Czy w ogóle mam sznase na zrealizowanie swoich pragnień, by kochać sie z taką babką?

mowia tek jeśli dziewczyna 20letnia lgnie do faceta 40 letniego to znaczy ze w jej zyciu nie bylo ojca i potrzebuje ochrony wsparcia bo on jej tego nie zapewnil wiec u ciebie moze jest podobnie

Gość nie sypiam z komiczne2
michal...ma dla ciebie dobra wiadomosc oczywiscie ze masz; mysle ze za ok. 200 zl znajdziesz wiele takich w agencjach

Błędna hipoteza, mi chodzi wyłącznie o seks. Mam nawet pare takich upatrzonych, samotne, mega seksowne no ale nie odważe sie by zaproponować coś takiego prosto z mostu.

Żadne dziwki nie wchodzą w grę. Chciałbym żeby to bylą obopólna przyjemność no ale racjonalnie myśląc to taka nie bedzie zainteresowana takim gnojkiem jak ja.

Gość ja mam 42 lata
i sypiam z 26 latkiem ;) wiec tak do końca , nie jest to niemożliwe :)

Gość ja mam 42 lata
zwyczajnie :) spotkaliśmy sie , wypilismy kawe, bylo interesująco potem nastepne spotkanie .... i tak trwa to do dziś :)

Gość ja mam 42 lata
co do inicjatywy to on zaproponowal spotkanie jakiś czas sie zastanawialam , ale w końcu sie zgodzilam :)

Gość zwyczajnie poderwij jakąś

Może kiedyś mi też się poszczęsci. W sumie są nawet interesujące kobiety na portalach erotycznych ale jednak odwagi mi brak. Większość od razu już pisze na wstepie by dużo młodsi nawet nie pisali.

Gość a skąd jesteś
Michałku ???

Nie ważne skąd na takie prowokacje nie dam sie nabrać. Temat byl tylko by zebrać opinie a nie w celu poszukiwawczym.