Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leoniaa1

Czy mozna nazwac sukcesem zdanie prawka za 1 razem?

Polecane posty

Gość leoniaa1

Czy to poprostu szczescie? Czy dowod tego ,ze ma sie umiejetnosci do kierowania autem?

Gość Danabanana
Ten kto zdaje za 1-wszym razem poprostu potrafi opanowac nerwy i stres, gdyby wszyscy posiadali tą umiejętnośc to zdawalnośc za 1-wszym razem znacznie by wzrosła:)

Gość huba buba 88
nie posikaj sie

Gość leoniaa1
Tak sie pytam , bo zlosliwa kolezanka mi mowi , ze mialam poprostu szczescie.. dlatego zdalam, a sama to nawet boi sie wsiasc za kolko zeby sprobowac

Gość Andzia 87
można...i gratuluje!! ja we wtorek zdałam za 6 razem... i włąsnie oblewałam bo mnie stres gubił...ale trafiłam na spoko egzaminatora przy którym się nie stresowałam nic!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4103840

Gość karoolek..............
tak szczescie , kategorie jak A- B - C - CE - D wszystko za pierwszym razem , coś duzo tego szczescia , gdybym opisal co robili ci co nie zdawali zdziwili byscie sie a to ludzie co juz do kat C mieli prawka jednak na D sie wysypali jzu na placu na 15 zdajacych na miasto pojechalo tylko 3

Gość florystykafbbffbff
to jest duzo szczescia....jakies 80procent nie oszukujmy sie ale wszystko zalezy od egazminatora... moj znajomy jezdził bez prawka duzo czasu jakies dwa lata..wiem ze ze tak robił ale jego sprawa..do tego traktorem z przyczepami i manewrował na podwórku itp.. a zdał kat.b dopiero za 3 razem...

Gość www.tnij.org/blind2010
Korupcja na egzaminach została wypleniona więc teraz to tylko kwestia umiejętności

Gość karoolek..............
jak ty chcesz połaczyc jazde traktorem z samochodem osobowym - to calkiem inna bajka innymi slowy samochodem jest rudniej , trzeba wiecej umiejetnosci innych niz przy kierowaniu traktorem nawet z przyczepami

oczywiscie, ze sukces:) mozna miec szczescie, ale bez umiejetnosci na nic sie ono nie przyda... mozesz byc z siebie dumna, gratulacje!!!! szczegolnie przy tak niskiej zdawalnosci w wordach w calej polsce:)

Gość z tego co piszecie
wynikaloby że szczęście plus dobry egzaminator no i opanowanie to klucz do sukcesu, a gdzie umiejetnosc prowadzenia pojadzdem?? ja zdalam za 2 razem, i poszlam zaraz po egzaminie po mojego brata do budynku wordu, gadal z kims kto tez byl po egzaminie niestety negatywnym, i ten koles stwierdzil ze przepuscił mnie, a na nim sie uwzial i w ogole beznadziejny jest bo go oblal poniewaz nie zatrzymal sie na stopie ja rozumiem ze jest wiele osob ktore potrafia jezdzic i nawet lepiej niz ja a mimo to oblewaja(glównie przez brak opanowania a nie z braku szczescia) ale dlaczego wtedy gdy ktos zda umniejszaja jego sukces?? nie badzcie tacy zgorzkniali, no ale niestety taki jest nasz naród