Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita111

Bede w ciazy?

Polecane posty

Tak szczerze. To próbuje mu dac ten czas ale nie potrafie... Placze teraz dzien w dzien po prostu nie umiem spędzić dnia bez niego, jest mi cholernie ciezko, wiem ze moze gdybym potrafiła dac mu ten czas to byłoby lepiej ale ja nie umiem... To ja wszystko psuje...

napisz mi jak wyobrazasz sobie sytuacje po teoretycznym odejsciu Twojego faceta. NIGDY nie powinnas byc sobie do konca pewna niektorych rzeczy. Nie wiesz, co cie czeka w przyszlosci. Nie wiesz czy wygrasz w totka, czy nie. Nie wiesz, czy facet za jakis czas cie nie opusci. "bedziemy mieli dzidziusia i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie" tak wyglada Twoja bajka..a czy ona tak sie zakonczy- nie tylko od Ciebie to zalezy. Nie chce cie krytykowac, czy jak to napisalas, byc przeciwko Tobie...probuje zdjac Twoje rozowe okulary...

mam wrazenie, ze to Twoja pierwsza wielka milosc... daj facetowi czas, ktory mu jest tak potrzebny.bedzie ci ciezko, ale wez pod uwage to, ze jesli on nie bedzie chcial z Toba byc, to nie bedzie. i dziecko tu nic nie zmieni. nie placz, zajmij sie chwilowo czyms innym, wiem, ze to trudne, ale dasz rade. :)

To nie jest moja pierwsza Milosc... Ale jest tym jedynym i koniec. Ja juz placze od tygodnia. Praktycznie nic nie jem jeszcze troche to załamie sie totalnie

nie krytykuje ciebie, tylko Twoje zachowanie-ktore jest troche dziecinne.

Gość no i jak wyobrazasz sobie_____
zycie, gdy jednak facio Was opusci? masz jakis dochod? odpowiedz na pytanie i_want

Gość justletmiknow
Facet nie dojrzal nawet do zwiazku a ty mu chcesz dziecko zaserwowac? Obudz sie... Nie on 1 na swiecie. Zostawil Cie, otworz oczy. Ciagle klotnie sa oznaka tego ze nie dojrzeliscie do zwiazku albo do siebie nie pasujecie. Do dziecka potrzeba super mega dojrzalosci rozumiesz? Jesli teraz jest zle to z dzieckiem bedzie jeszcze gorzej. Popelniasz duzy blad.

tego czy to facet na cale zycie tez nie mozesz wiedziec, i nie ma czegos takiego ze intuicja ci podpowiada ze to z nim spedzisz reszte zycia, znam malzenstwo, z 30 letnim starzem, trojka dzieci,czworka wnuczat,oboje po 50.moja mama opowiadala jak to bylo przed ich slubem. ta kobieta wniebowzieta,on tez,zakochani po uszy,pewni tego ze beda szczesliwi i ze zostana ze soba na zawsze, przed Bogiem przysiegali ze zostana ze soba do smierci, po 30latach wspanialego malzenstwa ona z dnia na dzien odeszla,od pol roku miala kochanka. nmigdy nie mozesz byc pewna ze szczescie nie zamieni sie w cos zlego.takie niestety jest zycie i nic tego nie zmieni

Gość yyyyyyyyy
mowisz, ze po maturze zaczynasz prace w policji- ale przeciez jak bedziesz w ciazy, to cie nikt nie zatrudni.

tu nie chodzi o to ze masz sie zalamac tylko o to ze NIE MOZESZ WYKORZYSTAC DZIECKA ZEBY BYC Z TYM FACETEM.jak on potrzebuje czasu to jak go naprawde kochasz to poczekasz

Gość forumowiczka87
js nie moge gdzie jest tu sprawiedliwośc?dziewczyno wiesz co to antykoncepcja? tyle kobiet jest zalamanych,nie mogąc miec dzieci, a ty masz takie podejscie ,bylo wczesniej pomyslec a nie sie bzyczyć ,byłas odpowiedzialna do bzykanska to badz odpowiedzialna i teraz

masz juz zaklepane miescje w policji? czy chcialabys tam zaczac? zreszta, dziecko to nie zabawka. A kto bedzie sie zajmowal dzieckiem? oddasz do zlobka? zlobek tez kosztuje...

forumowiczka, przeczytaj lepiej caly temat :O nie chodzi by cie zalamac, tylko otworzyc ci oczy, bo swiat nie jest taki kolorowy jak ci sie wydaje.

Gość forumowiczka87
ups przepraszam!

jesli stosunek odbyl sie po owulacji-to nie masz szans na ciaze. A jak troche spermy dostalo sie do srodka? pekla wam gumka? zreszta nawet przy pelnymm wytrysku szane na ciaze u zdrowej pary wynosza 40%

Gość Dickie
Masz 19 lat a zachowujesz się jakbyś miała 14... Głupia,nierozważna i naiwna. W tym wieku nie wiesz jeszcze nic o milosci, kazda wydaje sie jedyna i najwieksza .To idiotyzm pakowac sie w pieluchy kiedy NIC jeszcze w zyciu nie osiagnelas, jeszcze matura przed tobą a dzieci w tym wieku jeszcze pod opieka rodzicow powinny byc - jak z reszta po twoim przykladzie widac, bo nic swiatu nie dalas a chcesz sie glupio rozpladniac. Pomysl o tym za 5, 10 lat i zastanow sie, jaki wielki blad moglas popelnic, wyobraz sobie siebie w obdrapanym pokoju,zastanawiajaca sie jak zwiazac koniec z koncem z pomocą zasilku tylko dlatego ze WYDAWALO ci sie ze jakis facet bedzie cie kochal. Schowaj gdzies swoje romantyczne bzdury i idz lepeij an studia zamaist czekac tylko konca liceum zeby isc pracowac na policji ...