Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Highwayka

Czy to normalne, że facet się nie umie kłócić?

Polecane posty

Gość Highwayka

Jesteśmy 7 razy i ani razu nam się nie zdarzyło. Jak jestem na niego zła to on nie umie porozmawiać poważnie. A jak mu wytknę np. że mnie nie słucha to nie wie co powiedzieć. No dziwna sprawa. Nie przeszkadzało mi to dopóki kumpel nie wyleciał z tekstem "wszystko co dobre, się szybko kończy"... No cóż:P a on ma 18 lat jakby co.. No i fakt, zaczęło mi czegoś brakować. Ja jestem taka bardziej pewna siebie, egoistka, wredna i pyskata, a on.. taki bardziej poukładany. Co nie oznacza, że nie umie się bawić itd, ale jest bardziej hmm.. nieśmiały? I nie piszcie mi tu od razu, że to oznacza, że jest gejem.. Bo nie jest:P

Gość Highwayka
7 miesięcy razem*

Gość Highwayka

Gość bez czelnie tzyniczna marisha
szczepiłas sie przeciwko grypie w tym roku?

Gość Highwayka
Ah i nadal słyszę teksty typu: Mama mi nie pozwoliła. Np wrócić w nocy z baru;/ No odpowiedzcie poważnie...

Gość Highwayka
No co.. przesadzam?

Gość Highwayka
Mi się wydaje, że facet, który się nie umie kłócić to jakiś taki .. noo... niemęski?

Gość Highwayka

Facet ma po prostu luzackie podejście do życia...Ja też w większości wypadków mam zlewke jak ktoś się burzy.., ale żeby wogóle się nie kłócić to dziwne.Chyba, że jarał od 5 roku życia zioło..jak Laska z Polski w "Chłopaki nie płaczą";D

Gość Highwayka
No też tak uważam... Dziwne.. Dla pewności spytałam się jego kuzyna(a wiadomo zna go długo i bardzo dobrze) i też mówił, że się kłócić nie umie. . . Ale jak można nie umieć się kłócić? No jak? Parę razy widziałam tylko, jak się wkurzył. Ale to nie na mnie. I to wyglądało, jakby chciał, a nie mógł:P

Ej mam kumpla, który wyzwać nie potrafi..a jak go walniesz nie odda..Być może dlatego, że był wychowywany przez matkę i starszą siostrę..Po prostu nikt go nie nauczył walczyć o swoje..:p

Gość Bella Cullen
właśnie zachowuje się po męsko P kloca się baby vel kobiety P

Gość Highwayka
Hmm.. próbuję mu pomóc się trochę zmienić, bo wiadomo jaki ten świat okrutny, zły i szuka sobie akurat takich ludzi.. No czasem problem w tym, że jestem za bardzo bezpośrednia i może to go boli. Ale ja nie umiem inaczej, a nie chcę żeby cierpiał. Np. on dzwoni do brata i sie umowilismy w barze. Ok on musial zadzwonic kilka razy do niego, a on tez byl z laska no i sobie swoim tepem szli. Krotko mowiac ma go w dupie. A ten przyszedl do mnie, cos tam jeszcze robilam i mnie pogania. Dobra, poszlismy do tego baru. Czekamy.. Z 1, 1.5 h zanim przyszedł. Ja mu mówię, że po co tak lata ciągle za nim. Że on go ma w dupie i go nie obchodzi, że czekamy. On sobie idzie z laską swoim tempem i przyjda kiedy beda chcieli, a ten wydziwia. On skomentowal to tylko krotkim "dzieki.." . Koniec.. Albo coś tam jest zły i coś mu nie pasuje. Ok, mówi.. Ja się wkurzam.. A ten się cieszy i wylatuje z tekstem "ha.. kłócę się z tobą" ... Nie wiem.. może on za dużo jara albo coś... CHociaż.. Ten jego brat też taki był i jak wyjechał na swoje to się zmienił. hmm..Bo praktycznie nic innego mi w nim nie przeszkadza. Czuły jest bardzo, mówi mi codziennie po kilka razy, że mnie kocha, że jestem piękna itd. No prawi mi dużo komplementów.

Gość Highwayka
no ok.. ale też pomoc

Gość Wampirzyca Z Księżyca
no cóż...