Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilie

Poszukuje pilnie przyjaciela

Polecane posty

Gość Emilie

Haj, może zacznę od tego, iż jestem "taką sobie" nastolatką, a konkretnie mam 16 lat (prawie 17) chodzę obecnie do LO , i jestem w 1 klasie. Mieszkam w okolicach Krakowa ... Charakter - hmm ... tajemnicza, raczej bystra, trochę egoistyczna, .... jeśli ktoś chcę się dowiedzieć czegoś więcej proszę napisać .... Szukam przyjaciela (on lub ona, choć wolę jakiegoś chłopaka, gdyż w życiu mam wiele nieudanych przyjaźni z dziew., a chłopcy są raczej szczerzy i tacy "nie zakłamani" . Jestem otwarta na wszelakie propozycje... pisać jak co na e-mail . Wiem, że jest to raczej żałosny apel, i są na świecie o wiele większe problemy niż mój, ale ja tak szczerze nigdy nie miałam przyjaciela, może dlatego że jestem bardzo nie ufną osobą, ale czas to przełamać, i może znajdzie się taki ktoś, kto chciałby odpowiedzieć. Bardzo bym chciała z kimś wreszcie szczerze porozmawiać o swych problemach .... Eh, nie chcę żeby się na demną użalano nie o to chodzi, chcę spotkać tylko jakąś przyjazną "duszę" bo jak na razie w realu mi się nie udało, więc może tu ... Ta osoba, która odpowie niech nie lichy na rychłe spotkanie realu, muszę sie do niej przekonać, a potem może ..... Czekam .

hmm.. jak zaczelam czytac to myslalam, ze jestes wariatka.. ( szukac przyjaciela przez internet) ale z kazdym zdaniem zaczynalam myslec inaczej... dobrze, ze nie ufasz ludziom.... mozna sie przejechac i to porzadnie... a poznac przyjaciela to nie tylko wyslac 2 wiadomosci na poczte i 3 razxy poklikac na gadu...ehh...

ech kurwa mac nawet nie mam co startowac... zostaje w blokach

Gość paulaaaaa18
chcesz mozemy sie tak chociaz virtualnie zaprzyjaznic ja jestem z okolic poznania mam 18 lat jak cos mail towdy205@wp.pl

Gość Emilie
kocisko1990 , w pełni zgadzam się z tobą, żeby nazwać kogoś przyjacielem trzeba go dokładnie poznać . Bo tak na "hop-siup" nie da się kogoś do końca poznać, więc nie liczę tu że tak szybko znajdę kogoś takiego ... aa i chodzi mi o konkretną osobę w wieku 16-25 lat ; ] w końcu najlepiej się porozumiewa z "takimi" rówieśnikami .

Gość Emilie
paulaaaaa18 , możemy spróbować .... nic nie zaszkodzi .... ;}

Gość Emilie
Szejku , OKe . skorzystam i z tej opcji . PS no to do zobaczenie na chacie :P

Gość Mół
jk chcez do kliknij do mnie ;P

Gość dukaj
Ok. to klikne do ciebie, jak bede mial czas, ale nie obiecuje, trzym sie

Gość Emilie
Dukaj, spox, no to czekam. jct. masz mój e-mail na ogóle

Gość Emilie
Eh, nie ma już "chętnych"? :^^

Gość Emilie
a h a ....... no to miło Cię poznać ..... Z Każdym Dniem...

Gość ryrd5
tky6frs