Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość treojhan

jestem szczęśliwy bo nie mam kobiety

Polecane posty

Gość treojhan

mam 31 lat dość związków!!! same problemy i dużo cierpienia...patrzę jak kolegom walą się małżenstwa:( a ja zadaje się teraz tylko z prostytutkami i cichodajkami- układ klarowny i bezpieczny:) same do mne dzwonią i nie obrazają sie jak nie mam dla nich czasu, mam kobiete kiedy chcę:) pa

Gość weronika13
przebadaj sie tylko co jakis czas czy juz masz hiv czy jeszcze nie a moze np wirusowe zapalenie wątroby? wtedy bedzie czad, ile nowych pielegniarek poznasz i lekarek wwwoooowww

Gość treojhan
używam kondomów...ryzyko jest minimalne zresztą teraz sypiacie hurtowo z negrami więc "porządne kobiety też roznoszą"

Gość za to czegos ci brak co
? ta pustka ktora w sobie nosisz az krzyczy o cieple uczucia .. :(

Gość treojhan
lepiej cały czas czuć pustkę niż przekonać się kolejny raz, że kobieta mnie olała, to bardziej boli:( lepiej żyć bez złudzeń

Gość po co ci baba zrzeda

Gość za to czegos ci brak co
walcz ! nie poddawaj sie :):) a kto wie ..

Gość justletmiknow
Kobieta wedlug ciebie sluzy tylko dla seksu a reszta to przykry obowiazek - strata czasu? Prostytutka i cichodajka nie da ci prawdziwej milosci lecz jedynie zaspokojenie seksualne.

Gość ciocia dobra rada==
teraz ci to odpowiada ale pewnego dnia mozesz sie obudzic i stwierdzic,ze tak naprawde jestes sam aha no i od czasu do czasu jakas dziwka ale teznie tylko twoja chcialabym widziec twoja mine

Gość ciocia dobra rada==
biedny zraniony czyzby ego ucierpialo?jakas cie zranila to teraz jakas taka niby zemsta,ze traktujesz je przedmiotowo czy co?

Gość treojhan
nie zemsta....po prostu już mam dość! kocham kobiety ale nigdy nie miałem do nich szczescia...jak się zakochałem albo chciałem pokochać dawały mi popalić...co robić..życie jest wredne

Gość kurcze eh
ciesze się Twoim szczęściem:)

Gość mam koleżankę prostytutkę
brzydzi ją każdy facet, nigdy nie ma z nimi przyjemności ale świetnie udaje, robi wszystko i ma kilkunastu stałych klientów. Jeden zaproponował jej sponsoring i bierze na wyłączność. Jest happy, że tylko jednemu będzie dawać

Gość
"przebadaj sie tylko co jakis czas czy juz masz hiv czy jeszcze nie a moze np wirusowe zapalenie wątroby? " Kobiety które pracowały na wyspach i zadawały się z miejscowymi również powinny się przebadać. Raczej z konieczności. "ta pustka ktora w sobie nosisz az krzyczy o cieple uczucia .." Widać jak dotąd kobiety tylko ją pogłębiały. " Prostytutka i cichodajka nie da ci prawdziwej milosci lecz jedynie zaspokojenie seksualne." To nowość: Kobieta która pragnie dawać a nie tylko brać. Ale w internecie to wszystko możliwe.