Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_mala

seks bez zabezpieczenia

Polecane posty

Gość czarna_mala

Kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Nie doszło do wytrysku ani niczego podobnego, on jest tego pewien. Stosunek też nie był długi bo szybko zrezygnowałam, trwał jakieś 3-4 minuty, szybko się wycofałam. Czy jest duże prawdopodobieństwo że jestem w ciąży?

Eh, jak można uprawiać seks i nie mieć podstawowej wiedzy na ten temat ? Masz 10 lat, czy co ? Na członku mężczyzny wydziela się prejakulat, w którym są plemniki, które mogą być zdolne do zapłodnienia. Każdy ginekolog Ci to powie. Te plemniki są co prawda o upośledzonej ruchliwości, ale mozliwość zapłodnienia jest, mniejsza, ale jest. Do zapłodnienia wystarczy tylko 1 plemnik. Śmigaj po escapelle !

Gość ssimka
Stosunek też nie był długi bo szybko zrezygnowałam, trwał jakieś 3-4 minuty mój facet nawet tyle nie wytrzymuje :( Pewnie że możesz byc w ciązy !

Gość czarna_mala
Mój wytrzymał i jest pewny że nie doszło do wytrysku bo nawet nie dochodził .

Gość justletmiknow
Nie ma znaczenia ile stosunek trwal. Moglo dojsc do zaplodnienia i mozesz byc w ciazy! A jak myslisz po co ludzie antykoncepcje stosuja?

Gość Do autorki...
Zanim pójdziesz do lekarza, to lepiej powiedz w który dzień cyklu ta sytuacja nastąpiła. I poczytaj dokładnie o cyklu, żeby później nie panikować nie potrzebnie.

wiesz, ja mam 16 lat i wydaje mi się , ze jak na swoj wiek jestem dosyc odpowiedzialna i w zyciu bym nie kochala sie bez gumki.. ehh, jak mozna uprawiac seks nie mając podstawowej wiedzy na ten temat ?