Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

pytanie czy pisac czy nie?

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

pokłóciłam sie zkolega..nie odzywamy sie, od poczatku grudnia.... wysłałam mu zyczenia na swieta, odpisał....teraz na sylwestra tez wysłął mi zyecznia na sylwestra..ja odpisałam rano.. takiego ze w sumie mógłby cos odpisac czy był by to pretekst do zagadania..nie napisał nic, moze nie zajrzał na poczte..ale pewnie tak i tak mysle zeby napisac cos w stylu "to co bedziemy sobie teraz przesyłac tylko kulturalne zyczenia na swieta, i inne okazje...czy moze kiedys pogadamy normalnie";) napisac czy dac sobie spokoj

Gość so sad
napisz -Kiedy sięgniesz pamięcią wstecz, widzisz, jak wiele z naszego życia zmarnowaliśmy w samotności. Każdemu potrzebni są przyjaciele.

Gość a taka jedna 24
dlatego mysle zeby napisac w sumie, jakby nie chciał to by nie pisał.. ale jak odpsiał na moje zyczenia na wigilie, to szybko ucial ale napisał mu ze w sumie swieta to dobry pretekst zeby sie odezwac, i ze ciekawa jestem co u niego, ale bez odzewu i teraz na sylwka..

Gość a taka jedna 24
bo w sumie on mnie denerwoował swoim zachowaniem mówił jedno robił drugie, a jednak ciagle sie odzywał ale robił to od niechcenia z łaski...wiec powiedziałam mu zeby wiecej sie nie odzywał do mnie..pozniej troche stwierdziłam ze przesadziałam i troche sie steskniłam;)

Gość a taka jedna 24
wysłałam raz kozie smierc:P jak nie odpisze..to trudno znaczy ze mu az tak nie zalezało.-

Gość ten demotywator jest super
i to wszystko na temat "kobiet".

Gość a taka jedna 24
dzieki:D

Gość a taka jedna 24
ok naoisze;) mozliwe ze on odpisze dopiero po weekeendzie jak nie odpsize to go zabije;)

Gość a taka jedna 24
no odezwał sie napisał ""Hehehe, no nie wiem, nie wiem :)pogadamy nie martw sie hehe, moze w poniedzialek? Buźka :)"

Gość kurcze eh
oo, brawo za odwagę:) powodzenia w poniedziałek

Gość a taka jedna 24
az sie sama sobie zdziwie..to była wielka odwaga z mojej strony, bo raczej nie lubie okazywac ze mi zalezy:) ale dobrze ze zrobiłam pierwszy krok.. w sumie chyba nikogo mi tak dawno jak jego nie brakowało..

Gość a taka jedna 24
no i sie dzis nie odezwał.... moze dlatego ze to poniedziałek po nowym roku i miał duzo pracy...a moze wcale sie nie odezwie spytała sie na gg czy jest nie odpisał....mogłam poczekac na jego ruch a nie sie odzywac..

Gość a taka jedna 24
wiecie co śinia sie dziś nie odezwał..kit mu w oko!!! mógl sie nie odzywac wcale,wiecej sie do faceta pierwsza nie odezwe..:O

Gość 22 lata i 9 miesiecyO
ktoś pocieszy kutas.....złamas.... jeszcze przyjdzie w pete

Gość nie odezwał się w końcu
nie odezwał się???

Gość a taka jedna 23
nie odezwał sie no coz zycie ale poznałam faceta , spedziłam super chwile a tamten niech sie goni;)