Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość Nina to zajebiste imie
chciałabym miec kiedys corke o tym imieniu,ale narazie mm tylko synka:)

ps. nie jestem wrocka tylko moje zyciowe obserwacje... Agnieszka - straszna baba, wredna, kiczowata i bardzo niesypatyczna ale dla najblizszych zrobi wszytsko nawet jezeli mialby klamac i oszukiwac. Wioletta - znam dwie, obie maja dzieci jedna trojke a druga czworke, mile panie, maja talent do pieczenia i gotowania, idelanie gospodynie domowe, ogrodek zadbany, dzieci zadbane, maz zadowolony i czysty dom. a co BRZYDULA jka masz naimie?

Gość
a Urszula ????

Gość a propo
grażyna ida powiedz o nas cos

Ida - potezna kobieta pod wzgledem wagi, sympatyczna dla wszytskich, nie potrafi sie klocic. Nina - czasami bywa zarozumiala i kaprysna ale w srodku to nala wraznila kobieta potrzebujaca milosci i uwagi. sympatyczna dla przyciol ostra dla wrogow. Grażyna - ma glowe do interesow, prowadzi wlasna dzialanosc i dobrze na tym wychodzi, niezla kokietka.

Gość a propo
oj pomylka Ida jest drobniutka i nieziemsko zgrabna a ja napewno nie mam glowy do interesow

Gość a propo
ale reszta sie zgadza :)

Joanna - Straszna obrazalska, obraza sie o byle co ale szybko podaje jako pierwsza reke na zgode, zawsze wokol siebie ma chlopakow, w szkole srednio jej idzie. Urszula - ma szalone pomysly, jest optymistycznie nastawiona do zycia, wierna zona i kochana matka.

Gość a Dorota

Gość piotr badzcobadz

Mateusz - na pozor chamski, zimny i nie dostepny chlopak lecz przy blizszym poznaniu najlepszy przyjaciel, potrafi dochowac tajemnicy ale tez trzeba byc fair w stosunku do niego, niezbyt urodziwy. Łukasz - Miły facet w wiekszosci przystjny, uzdolniony, zna rozne jezyki oraz dobrze sie uczy. Ma zawsze wianuszek dziewczyn wokol siebie. Magdalena - przebigla wredna suka, zrobi wsztsko dla kasy, jest przebiegla i chamska. Potrafi obgadywac a przy tym slodko sie usmiechac...

Gość 1234567834567
a filip?

mateusz sie zgadza ale nie z ta uroda bo ja znam tylko przystojnych :p, Lukasz totalnie nie, nieuk totalny!!! a Magdalena poniekad tak ale nie tak dobitnie ze suka i wogole :D

Ania - to zalezy bo jezeli sie z nia klocisz to potrafi niezle cie zjechac, zdeptac i ciagle sie rzuca, gdy zyjesz z nia w zgodzie jest mila, prawi komplementy pomaga w trudnych sprawach, bardzo grzeczna dla rodziny. Dorota - zajebista osoba, pelna charyzmy i szalonych pomyslow, wszechstronnie uznolniona, piekna, podoba sie kazdemu facetowi. Piotr - kujonek, aczkolwiek bardzo przystojny i wysportowany.

Gość cala masa negatywow
grzegorz

Gość ha ha wielkie dzieki
mam na imie dorota. yupi :P

Nina - mam mieszane uczucia bo znam dwie jedna uczy sie swietnie a druga bardzo zle. Grzegorz - idzie grzes przez wies, taki wlasne wiesjki maly chlopiec pod wzgledem wygladu, cwaniak i kretacz. Filip - przystojny, wysportowany, podoba sie dziewczyna, ma dobre serce ale niezbyt dobrze sie uczy.

Gość fghjkhytr
a czarek i paweł? :)

Gość stylowa
Ania sie zgadza w 100% :D

Gość trelka morelka
a Ola?