Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOOOOOONIKA ZALAMANA

POKŁÓCENI ŻYCIOWO !

Polecane posty

Gość MOOOOOONIKA ZALAMANA

Pokłócilam sie z mezem strasznie w sylwestra którego spedzalismy we dwójke w domu...... Po 24 wybuchła straszna awantura zakończona moim płaczem na podlodze w zamknietej łazience. Spałam odobno w salonie i disiaj caly dzien sie do siebie nie odzywalismy, teraz ponownie wzielam swoja posciel zeby rozlozyc lóżko w salonie na co mój mąż wyzwal mnie od psychola,kazal mi sie leczyc i powiedzial ze jesli chce rozwodu mozemy sie rozwiesc....... Cała poprzednia noc przeplakalam, teraz tez łzy lecą samowolnie, dawniej by o mnie zawalczył ,nie pozwolil na dwa dni bez odzywania sie do siebie,teraz wszystko sie sypie.......... A jutro jego urodziny...

Gość sfbvgnfshmsgh
a o co sie az tak pokolociliscie? moze ma juz inna ze nie walczy o ciebie i jest mu to co robisz na reke

Gość a co ci te bakterie zrobia
wiec przestan zachowywac sie jak dziecko :O ile ty masz lat? 5? rozpieszczona ksiezniczka o ktora trzeba walczyc bo przeciez strzelila fochem wiec ona nie moze nic zrobic :O usiadz z nim i pogadaj! powiedz co cie boli i zapytaj sie co go boli. nie badz taka samolubna i teraz ty zawalcz o niego.

Gość a podobjno to faceci sa
tchorzami i uciekaja od rozmowy... brawo autorko. jestescie malzenstwem, a nie wiecie, ze jak emocje opadna, to trzeba pogadac? jak dklugo bedziesz spac w drugim pokoju? do nasteoego sylwestra? i co, myslisz, ze pokazesz, jak jestes urazona i dorosla? znada... malzenstwo... coz, przed slubem byl inn, nie? ty pewnie tez...

Gość dfsdfdsdsfds
coz, przed slubem byl inny, nie? ty pewnie tez... brawo ! :)