Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missty888

kto placi na 1szej randce??

Polecane posty

Gość missty888

kto wdl was powinien placic na pierwszej randce? zakladajac ze to facet zaproponowal spotkanie. Co byscie odpowiedzialy gdy facet oznajmia ze on placi ( 1sza randka zaznaczam) Tak po prostu odpowiadacie - ok, czy proponujecie ze wy zaplacicie za siebie moze? Pytanie do facetow moze- jak chcielibyscie zeby sie kobieta zachowala w takiej sytuacji?

Gość myślę że powinna płacic
kobieta. To w końcu facet będzie musiał ruuchać, to ona niech chociaż płaci

Gość pasztety są pyszne
zdecydowanie kobieta :classic_cool:

Gość ksenofob
sponsor placi

Gość mmmania
płaci ten co zaprasza

Myślę, że chciałabym usłyszeć od faceta, że on płaci... oczywiście bym się sprzeciwiała, że płacimy na pół ;p a on by nalegał, że jednak sam zapłaci ;p a i tak potem by wyszło na moje ;p Generalnie nie chciałabym, żeby płacił za mnie ktoś na pierwszym spotkaniu, w ogóle nie chciałabym być zależna od kogokolwiek, nawet w tak błahej sprawie.

Gość missty888
ale kretynie- to na proste pytanie juz nie umiecie odpowiedziec...:/ zakladajac ze kobieta chce zaplacic za siebie - jak to oznajmic facetowi? zeby nie wyszlo niegrzecznie tez...?

Gość pasztety są pyszne
są kobiety i namiastki kobiety tych drugich jest więcej więc w ramach równouprawnienia mogą płacić nie tylko za siebie ale również za absztyfikanta :classic_cool:

Gość malusiaaaaaco
Marlycyna- tez nie lubie jak facet za mnie placi,nawet jesli sa to grosze za kawe...tylko ze nie raz facet nalega ze on zaplaci itp i jeszcze by sie klotnia skonczylo :/

Gość a dlaczego kobieta nie chce
zaplacic za całość - ostatecznie jest równouprawnienie i każdy może płacic za wszystko

Gość pasztety są pyszne
Jeszcze w akcie łaski powinna nie być niewinna :classic_cool:

Gość tyle wieków płacilismy
za kobiety - to niech one teraz płaca za nas!

Gość pasztety są pyszne
Kobiety na traktory ! :classic_cool:

Gość zrób mu kosmicznego lodzika
to nie bedzie miał oporów z placeniem

Gość malusiaaaaaco
tak nieroby- pracowac wam sie nie chce tylko na dupie siedziec i chcielibyscie zeby wam pod nos dac wszystko i jescze placic za was, w marzeniach chyba

Gość malusiaaaaaco
to do facetow bylo :D

Gość Bella Cullen
sw Mikolaj..P dlatego randki powinny odbywac sie tylko 6 grudnia P

Gość a co wreszcie jest OK
kobiety maja płacić i zarabiac na dom, a facet jak bedzie mial ochote i go akurat glowa nie będzie bolała to wyrucha babe z łaski....

Gość pasztety są pyszne
A pewnie że byśmy chcieli by przyszła ugotowała kolację przyniosła wino i umilała cały wieczór zupełnie za darmochę , tak w imię przyjaźni :P

Gość do kobiet i dziewczyn
tak nieroby- pracowac wam sie nie chce tylko na dupie siedziec i chcialibyscie zeby wam pod nos dac wszystko i jescze placic za was, w marzeniach chyba

Gość jest prawdziwie odlotowa
Maniek skoro napisałeś ze Herflik Ci doradził byś złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będziesz musiał używać reki. Wyprubowales ta metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musisz zmieniać muchy bo ci sie topią w spermie która ci wpływa pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach. Czyli jesteś drapieżnikiem podobnie jak ta drapieżna roślina pożerająca muchy. Czyli przyczyniasz sie do zmniejszenia ilości much przez co działasz pożytecznie podobnie jak ta rosiczka !!!

Gość malusiaaaaaco
tych dlugich wywodow to nie mam zamiaru czytac, ale sie ktos wysili brawo tak lenie i brudasy- chcielibyscie zeby kolo was latala laska z cyckami na wierzchu a sami nic byscie nie robili, jak krole qrwa tylko ze najpierw w lustro spojrzcie sobie i odpowiedzcie na pytanie z jakiej racji wam sie cokolwiek nalezy, bo za wyglad to na pewno nie

Gość Cześć kolego dzięki za pomysł
Cześć kolego ! To ja Maniek miałeś racje z tymi trzmielami i bąkami zaraz jak podsunąłeś mi ten pomysł poleciałem na łąkę i w deszczu starałem się wyszukać trzmiela albo bąka ale znalazłem go dopiero nad ranem był wycieńczony i zmoknięty jak samsk**wysyn ale go w domu rozgrzałem pod lampa dałem mu polnych kwiatów z których pobrał nektar i nabrał sił. Następnie urwałem mu skrzydła i wsadziłem se go pod napletek. Trzmiel ten zaczął tak silnie wibrować ze po chwili odpłynąłem na maxa i wylałem z swego pręta pełno nasienia które nie było w stanie zatopić tego trzmiela ponieważ trzmiele są niezatapialne bo maja na sobie te natłuszczone włoski. Po chwili tak se napaprałem nasieniem na brzuch ze az spłynęło mi w okolice jajeczek i bokami zlało się po brzuszku na tapczan ale było watro. Aktualnie trzmiel odpoczywa w słoiczku w śród kwiatów jest troche uspermiony ale podgrzewany jest lampą, jak sie posili, sperma zaschnie na nim i nabierze sił to znów go wsadzę pod napletek i przeżyje niesamowitą rozkosz. Jeszcze raz dzięki kolego za rade jeśli chodzi o te trzmiele i bąki !

Gość pasztety są pyszne
>malusiaaaa Tak chcielibyśmy żyć jak królowie :classic_cool: choćby przez jeden dzień.

Gość poczfarki się obficicie
prężnicują w okolicach wędzidła Mariana powodując maksymalny wzwód podniecenie i silną ejakulację oraz silny strzał nasieniem z pręciska na brzuch !

Gość bebebebe
Jak facet płaci za swoją laskę, to przynajmniej mu się zaniża budżet na inne :P To do facetów latających za babeczkami ;)

Gość pasztety są pyszne
Latać a przelecieć to dwie różne rzeczy . a co najważniejsze często nie spójne finansowo :classic_cool:

Gość srebrnowlosa
missty888 kto wdl was powinien placic na pierwszej randce? proponowacz zakladajac ze to facet zaproponowal spotkanie. facet Co byscie odpowiedzialy gdy facet oznajmia ze on placi ( 1sza randka zaznaczam) Tak po prostu odpowiadacie - ok, czy proponujecie ze wy zaplacicie za siebie moze? proponujemy, ze zaplacimy Pytanie do facetow moze- jak chcielibyscie zeby sie kobieta zachowala w takiej sytuacji? moj facet twierdzi, ze jest mu to obojetne, natomiast ceni kobiety, ktorym rowniez zdarza sie zaproponowac swemu mezczyznie randke i za niego zaplacic :P

Gość nasienie siurczy na brzuch

Gość pasztety są pyszne
Ja cenię te kobiety które mają ładny uśmiech i fajne cyce , za randki płacić nie muszą tak samo za siebie , przywilej płci . Są kobiety które nie wstydzą się być kobietą , bo one wiedzą że jak zapłaci to nie musi nic dostać :D i odwrotnie może dostać nie płacąc :classic_cool: