Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DISSCOGIRL

CHAMSKI LEKARZ SZOK! POWIEDZIAŁ MI

Polecane posty

Gość DISSCOGIRL

POSZLAM NA POGOTOWIE PO TABL PO A LEKARZ STARY DZIADEK DO MNIE Z TEKSTEM ZE NIE WYPISZE A KOBIETA MA WIECEJ OTWORÓW NIŻ POCHWA GDZIE FACET MOŻE

Gość jakby nie patrzeć
ma facet rację

Gość fghfhfghfgh
To był lekarz praktyk co z niejednego pieca chleb jadł...ucz się od niego!

Gość a propo
az strach isc do lekarza, stary zbereźnik

Z taką głupotą iść na pogotowie to przesada! Trzeba wcześniej pomyśleć o recepcie, a nie na ostatnią chwilę. Ostatnio byłam na pogotowiu jako osoba towarzysząca. Była kolejka, lekarz się wkurzył, wyszedł z gabinetu i powiedział na głos, że nie jest od wypisywania tabletek po stosunku lub antykoncepcyjnych, a od pomocy naprawdę chorym! Panienka, która o to poprosiła uciekła czerwona:) Mój Ojciec miał ciśnienie 200/150, a to jest naprawdę groźne

Gość gość
Potwierdzam. Choć mimo wszystko wielu lekarzy jest bardzo grzecznych, miłych i wyrozumiałych, Jednak kiedyś babcia była u kardiologa(też raczej starszego) z Emilii Plater. Niby nic ,a był nieprzyjemny i można się trochę zniechęcić od takiego zachowania. Nie poruszając oczywiście tematu, że był z pewnością kompetentny.

Gość gość
wkurza mnie ta cała otoczka! Lekarz jest od tego żeby POMÓC.stanie mu się że wypisze receptę na jeden lek.tylko dane pacjenta,adres,nazwa leku i jego pieczątka!!!Nawet nr pesel nie musi pisać.Ale mu się stanie!! Ojeju jeju. to zajmie 3 minuty

Gość Jakos
Co za chamy tu odpowiadają, faceci też mają dziury, was też mozna walić inaczej , a co ;-) słodkich igraszek

Gość gość
Moze i facet chamski, ale przynajmniej szczery. Od wypisywania recept na piguly jest przeciez pan pigulkolog (zwanytez macaczem), natomiast lekarz, a zwlaszcza ratownik medyczny, ma troche powazniejsze zajecia (jak np. ratowanie czyjegos zdrowia lub zycia).