Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunny91

mój były nienormalny? czy może ma racje...

Polecane posty

Gość sunny91

Witam was wszystkich w nowym roku ;) chciałabym się z wami podzielić moją historyjką. Mam nadzieję że mi pomożecie, bo już sama nie wiem co mam myśleć. Znam go od gimnazjum, jest to moja 1 miłość (w sumie zawsze tak myślałam, odkąd nie poznałam obecnego i nie poczułam co to prawdziwa miłość) nigdy mi się z nim nie układało. Nie umiałam z nim być, kłociliśmy się o wszystko, nawet o najmniejsze drobiazgi. Gdy się z nim przyjaźniłam było idealnie. Często do siebie wracaliśmy z myślą że wkońcu bedzie ok, niestety na marne. Postanowiłam skończyć raz na zawsze.. co najwyżej mogłam tylko się z nim kolegować. W maju poznałam mojego obecnego. Od początku mi sie podobał. Ja mu także. Zaczęłam się z nim spotykać. Mój były na wieść że moge miec innego znowu zaczął mi słodzić, mówić jak mu na mnie zalezy, że był młody i głupi itd.. Ja byłam twarda i chciałam tylko obecnego. Będąc z nim z 2 miesiące, były znów zaczął pisać i wtrącać sie do mojego związku, ale na marne, nagadałam mu! minęlo poł roku i znowu zaczął :/ tylko przez niego cierpiałam!! nie mógł zrozumieć ze z obeccnym mi wspaniale!! Były był jedynakiem, egoistą i musiał mieć wszystko czego chciał! Z obecnym jestem 1.5 roku! i to przy nim czuje co to prawdziwa miłość! jestem szczęsliwa jak nigdy dotad! Parę dni temu odbyłam rozmowę na gg z moim byłym. Zaczęło się nawet pozytywnie, nawet się zdziwiłam dlaczego jest taki miły. Długo nie musiałam czekać :/ wiem że ma laske chwalił sie ostatnio. Niby są 3 miechy ze sobą. Ale w jego zachowaniu mi sie coś nie podoba.. Nie zachowywał sie jakby był zajęty, znowu zaczął sie wtrącać! Gadał mi że moj obecny jest nienormalny, że jest jebnie*ty bo nie ogląda sie na ulicy za innymi laskami. Ale co ja moge za to? pytałam się go kiedys to odpowiedział ze on nie ma takiej potrzeby że ja sie dla niego licze i nie musi za innymi sie oglądać. Uspokoiło mnie to ale tylko na chwile poniewaz moj były zaczął tak mi mieszać w głowie że az sie popłakałam! gadał tylko o tym że on jest głupi! że kazdy sie wejrzy za laska! że kiedys bede załowala ze z nim jestem! że przejade sie na nim! Nie rozumie go! ja tez nie mam potrzeby wejrzec na innego! pewnie że zerkne gdy kogos mijam ale nie oglądam sie 30 minut jak szpak w piz**de!! Były tak robi :/ kiedys bedac z nim widzialam to ale nie czułam zazdrosci! dzis wiem ze to było zauroczenie! kochani powiedzcie mi czy moj były jest nienormalny czy moze ma racje? w listopadzie skonczylam 18 lat, moj obecny w lutym bedzie miał 20. jestem z nim naprawde szczesliwa! ufamy sobie! jego koledzy nawet mowia że mam ogromne szczescie! że Ł nie widzi swiata poza mna!......... ale były ... brak słów:/

Gość zyry
zazdrosny jest i tyle ;d chce ci wmówić że twój obecny jest taki zły i w ogóle i żebyś do niego przybiegła ;d

Gość sunny91
obecny mnie przed nim ostrzegał! wiedział że były coś kombinuje! miał racje! tak mi źle że go wcześniej nie posłuachałam. Ł nie lubi go za to ze tak przez niego cierpiałam! powtarzał mi że nigdy mnienie zostawi bo daje mu szczescie! i ze były tylko czeka az Ł ze mna skonczy! Naprawde ufam obecnemu, nie robił mi przez to awantury nie mówił "A nie mówiłem?" wspierał mnie! zawsze to robi! Na niego moge liczyc.. tylko ten były !!!!!!

Gość sunny91
zyry: przecież ma "podobno" dziewczyne.. tak sie nia chwalił! że spi u niego itd.. to po jaka cholere miałby byc zazdrosny? zapewne jestes meżczyzna? czy twoim zdaniem mój chlopak jest nienormalny że sie nie wejrzy za inna czy wrecz przeciwnie?

Gość zyry
nie odpisuj temu byłemu i nie gadaj z nim to będziesz miała spokój powiedz że jak nie przestanie to się nie będziesz odzywać ;d swoją drogą to mojej dziewczynie jakiś koleś proponował żeby była jego kochanką i takie tam a ja do niej żeby nie gadała z nim lepiej to on jej wmawiać zaczął że jej kolegów nie pozwalam mieć x D D

Gość dfsdfdsdsfds
ale głupoty piszesz autorko. przede wszystkim po co kontakt z byłym utrzymujesz ? żeby potem zakładać tematy na kafe ? nie utrzymuje się z byłymi kontaktów.

Gość zyry
mówi że ma dziewczynę i te szczegóły bo ma nadzieję że ty będziesz zazdrosna i zmienisz zdanie ;d

Gość zyry
hmm no jestem ; D jest normalne jak szaleje za tobą tak jak ja za moją to tylko na nią patrzę jak na kogoś komu warto poświęcić uwagę a reszta to zwykli ludzie ;d

Gość sunny91
zyry: no właśnie mój mi tez z nim nie pozwala sie spotykać bo on go nienawidzi za to co mi robił i jaki jest!! fakt.. byłam naiwna myslac ze wkoncu sie zmienił :/ nie pisze z nim :) od tamtej rozmowy sie nie odzywa.. jeszcze gadalam z kolega ktory ma laske 2 lata, powiedzialam mu o tym to posłał mi takie coś 15:27:35 ja poprostu uważam że on Cie kocha i wystarzczasz mu za wszystkie dziewczyny dlatego sie nie ogląda 15:28:01 takie moje zdanie :) a jak wysłałam byłemu to powiedział że on też jest nienormalny!! że on przy jego lasce tez sie patrzy na inne i jest wszystko ok. I że kazdy sie wejrzy.. i że to jest nienormalne! wszystkich nienormalnych widzi

Gość sunny91
zyry: no dokładnie!! tak jakbym słuchała mojego obecnego ;) jednak sa Ci normalni którzy nie patrza na inne tylko na ta swoja! a on dureń mysli ze kazdy jest taki nienormalny jak on !!! ;///

nie sluchaj tych bzdur - ten byly widocznie che Ci zrobic pranie mozgu i wzbudzic nieufnosc wobec Twojego chlopaka

Gość kolejne pokolenie kurew polski
pamietaj, ze jestes kur­wa

Gość zyry
właśnie nawet jak on ciebie nie będzie mógł mieć to mu ulży jak zerwiesz z obecnym chłopakiem ; D hehhe a moja dziewczyna mi mówi że jakiś koleś jest ładny xDD czasem mam to gdzieś a czasem mnie tak troszkę nerwy szarpią bo ja ogólnie zbyt zazdrosny ejstem ale z tym walczę hehe żeby nie spsuć ; )

Gość zyry
poza tym jak ufasz swojemu chłopakowi to słuchaj jego a nie jakiegoś typa któremu żal dupę ściska że z nim nie jesteś ;d

Gość sunny91
sam czy sama jestes kurva !!!!!!!! dziękuje wam ;*** już mi lepiej ;D i nawet mam nowe postanowienie ;D MAM GO W DUPIE! I NIE BEDE Z NIM GADAC! A JAK NAPISZE TO PWOIEM MU ZEBY SIE WYNOSIŁ Z MOJEGO ZYCIA! NIE BEDZIE MNIE RANIŁ I NIE BEDZIE MI OBRAZAŁ CHŁOPAKA ;D ot co ;) jestem z siebie dumna ;]

Gość sunny91
ja mojego czasem lubie podenerwowac bo lubie jak sie zlosci, rzuca sie na mnie i mnie kila hahaha ;D mam straszne łaskotki :P ale masz racje ;) ufam mu bezgranicznie ;) lepiej nie mogłam trafic ;) a jeszcze rozwaliło mnie to gdy były mi pwoiedzial ze jestesmy za mlodzi na milosc hahahaha ja 91 rocznik obecny 90 a były 89 :| as miedzy nimi tylko 4 miechy roznicy :P

Gość zyry
no i git ; D :) tak powinny kobiety reagować na takich cieci ;d;d

Gość sunny91
uff o wiele mi lepiej ;D ale powiem ci zyry że ty jestes podobny do mojego chłopaka ;)

Gość zyry
może moja też lubi denerwować ale niestety u nas to ja mam łaskotki --.-- i ona to wykorzystuje przeciwko mnie ; D pierdol tego byłego

Gość sunny91
pierdole ;]

Gość zyry
hehe ;d :) nie wiem nie znam go hmm ale ja się kieruje innymi wartościami w życiu heheh ;d nie powinno się interesować innymi typkami jak ma się swoją dziewczynę bo to nie w porządku w stosunku do niej

Gość sunny91
tez mu tak pisałam! ale on oczywiscie madry :/ a wszyscy nienormalni..

Gość zyry
z moją swojego czasu się kłóciliśmy że masakra ale zawsze się godziliśmy naj częściej to było przez moją zazdrość np ostatnio poszła z koleżankami na zabawę do jakiegoś clubu i powiedziała mi że poznała kolesia jakiegoś i napisał jej smsa i że ona mu odpisze a mnie krew prawie zalała że komuś numer dała xDD i powiedziała ze to jej koleżanka mu dała i że nie pozwalam jej mieć kolegów i że gdyby coś z nim chciała to by mi o tym nie mówiła i się na mnie wkurzyła ; D czasem mam sieczkę w mózgu przez nią ale i tak jest zajebista ; D

Gość matko boska czestochowska
niechze sie juz skoncza te ferie i dzieciaki do szkol wracaja :O

Gość sunny91
heh mój chłopak tez jest zazdrosny ;) ale ja bez niego sie nigdzie nie ruszam na zadne imprezy :P albo ide z nim albo wcale :P mnie by tez krew zalała gdyby on szedł z kumplami do jakiegos klubu :P

Gość zyry
hehe hmm weź mu się nie tłumacz z tego wszystkiego ;dd jak się sam nie pogodzi z tym to będzie ci marudził ciągle a jak go poolewasz to pewnie da sobie spokój a jak go lubisz to nawet z nim gadaj ale nie zwracaj uwagi kiedy nakręca takie tematy i sama je zmieniaj ;d

Gość zyry
haha a moja do mnie że czemu też nigdzie nie poszedłem ; D hmm czasem mam wrażenie jak by coś kombinowała ale jak na razie to zawsze miałem potwierdzenie że jestem przewrażliwiony ; D a i zauważyłem że np mówi o jakimś typie i w ogóle takie rzeczy że się wkurzam a jak się nie wkurzam o niego to mówi mi że chuj mu w dupe i takie tam więc może lubi mnie wkurzać no ale później mówi że nie lubi jak jestem zazdrosny ^^

Gość sunny91
nie no co ty.. mam postanowienie ze z nim nie bede gadac to nie bede ;D nie zalezy mi ;P i przez gnoja tez nie bede łapac dołow ;D same plusy :

Gość zyry
nom raczej :D nie ma co sobie nerwów strzępić :D