Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Energiczna Trzydziestolatka

do Panow znajacych sie na militariach

Polecane posty

Gość pasztety są pyszne
wiesz prawiczki nie strzelają nawet ze swojej armatki , to co mają wiedzieć o militariach. Jeśli ma być wojskowy (czemu taki??) to sprawdziłbym na stosownym forum jakiego osprzętu używa wojsko US , PL, DE

Gość pasztety są pyszne
materiał -> stelaż -> ilość i wielkość kieszeni :classic_cool:

musisz zadać pytania sprzedawcy bo informację mają do bani...musi Ci odpowiedzieć na Twoje wymagania...niektórzy podają wszystko o produktach a niektórzy nie ...:)

musiałabyś mieć wielkie szczęście by ktoś to miał...tego jest pełno i za dużo podrób :)

ten pierwszy wygląda ciekawie....jak by co to go odeślij z powrotem...nie ma z tym problemu

Gość pasztety są pyszne
Oryginalne wojskowe rzeczy (najlepiej zakupione z AMW ) są baaardzo trwałe , przecież nie poślą do wojska chińskich plecaków za 0.50$ bo by im pod pakietem żywnościowym się rozpadł :)

Wiem, ze ten pierwszy sprzedawca jest rzetelny, juz u niego kupowalam. Plecak na pewno bedzie O.K., ale drugi moze okazac sie ciut lepszy, jednak tego nie dowiem sie , nie majac go w reku. Kupno oby by je sobie porownac i ew. zwrocic wydaje mi sie bez sensu. Drugi wydaje mi sie latwiej redukowalny do malego rozmiaru. Moze to kwestia lepszego zdjecia