Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 ktory plecak jest wg Was lepszy i z jakiego powodu? http://www.allegro.pl/item844619495_nowy_plecak_wojskowy_profi_65l_khaki_olive.html http://www.allegro.pl/item860355452_plecak_na_wycieczki_us_army_bundeswehr_nr_1.html To chyba nie jest to samo? Z gory dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam pasji 0 Napisano Styczeń 2, 2010 ten 2 wyglądaj fajniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasztety są pyszne Napisano Styczeń 2, 2010 wiesz prawiczki nie strzelają nawet ze swojej armatki , to co mają wiedzieć o militariach. Jeśli ma być wojskowy (czemu taki??) to sprawdziłbym na stosownym forum jakiego osprzętu używa wojsko US , PL, DE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 no owszem, ale podobno wyglad nie jest najwazniejszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Styczeń 2, 2010 mi takze podoba sie bardziej drugi plecak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasztety są pyszne Napisano Styczeń 2, 2010 materiał -> stelaż -> ilość i wielkość kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 ma byc wojskowy, poniewaz one z reguly sa wytrzymale, nieprzemakalne i w stonowanych barwach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Styczeń 2, 2010 brak info o wielkości tego drugiego...poza tym brak info o materiałach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 W obu wypadkach pojemnosc 65 L, oba nieprzemakalne, na materialach sie nie znam. Nie wiem, czy 2 ma stelaz (wole nie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Styczeń 2, 2010 musisz zadać pytania sprzedawcy bo informację mają do bani...musi Ci odpowiedzieć na Twoje wymagania...niektórzy podają wszystko o produktach a niektórzy nie ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Napisalam, ale na razie nie ma odpowiedzi, pewnie sprzedawca nie pracuje. Pomyslalam, ze moze ktos ma ktorys z tych modeli i moze mi go zachwalic. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Styczeń 2, 2010 musiałabyś mieć wielkie szczęście by ktoś to miał...tego jest pełno i za dużo podrób :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Ech no, trudno :) W gruncie rzeczy moze byc podroba, byle sie dobrze trzymala i nie straszyla oczoyebnym kolorkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Styczeń 2, 2010 ten pierwszy wygląda ciekawie....jak by co to go odeślij z powrotem...nie ma z tym problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pasztety są pyszne Napisano Styczeń 2, 2010 Oryginalne wojskowe rzeczy (najlepiej zakupione z AMW ) są baaardzo trwałe , przecież nie poślą do wojska chińskich plecaków za 0.50$ bo by im pod pakietem żywnościowym się rozpadł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Wiem, ze ten pierwszy sprzedawca jest rzetelny, juz u niego kupowalam. Plecak na pewno bedzie O.K., ale drugi moze okazac sie ciut lepszy, jednak tego nie dowiem sie , nie majac go w reku. Kupno oby by je sobie porownac i ew. zwrocic wydaje mi sie bez sensu. Drugi wydaje mi sie latwiej redukowalny do malego rozmiaru. Moze to kwestia lepszego zdjecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach