Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verona1234

Czy to jest zdrada??? Prosze o opinie.

Polecane posty

Gość Verona1234

Witam wszystkich, Mam problem i nie bardzo umiem sobie z tym poradzic. Pomyslalam, ze w skrocie opisze cale zdarzenie i moze znajdzie sie ktos, kto mi pomoze, a mianowicie: Od trzech lat spotykam sie z pewnym chlopakiem. Nasz zwiazek od poczatku nie nalezal do najlatwiejszych, poniewaz On byl zonaty. Chcialabym zaznaczyc, ze to On mnie nagabywal i przez ponad pol roku namiawial abym z nim sie umowila. W koncu zmieklam i zaczelismy sie spotykac. Teraz wszystko juz sie ulozylo, On jest po rozwodzie, a jego exmalzonka wyszla ponownie za maz. Jednak jest jedna kwestia - mniej wiecej po roku spotykania sie doszlo miedzy nami do klotni i rozstalismy sie. Myslalam, ze to juz koniec na amen ale jednak po miesiacu zeszlismy sie znowu. I wszystko bylo by okey, gdyby nie fakt, ze kilka dni temu znalazlam u niego w komuterze zdjecia (delikatnie mowiac niecenzuralne) z inna dziewczyna. Zamurowalo mnie i nie wiedzialam co robic. Oczywiscie pokazalam mu te fotki, na co On zaczal mnie przepraszac i mowic, ze to bylo w czasie kiedy wlasnie nie bylismy razem. Z poczatku w to nie wierzylam, jednak wszystkie znaki i dowody wskazuja na to, ze faktycznie tak bylo. Ja jednak nie moge pogodzic sie z faktem, ze nie spotykalismy sie raptem miesiac, a On musial sie juz przespac z inna dziewczyna, a co gorsza, robic sobie z nia podczas seksu zdjecia! Czy mam mu to wybaczyc, bo tak naprawde nic sie nie stalo i przeciez nie bylismy wtedy razem, wiec mogl robic co chce? Czy lepiej przemyslec to i rozstac sie, bo widocznie zdrada jest w jego naturze i nie wiadomo czy w przyszlosci to sie znowu nie powtorzu nawet, kiedy bedziemy razem? Jesli komus chcialo sie przeczytac moja historie, to bardzo prosze o opinie. Moze ktos naswietli mi te sytuacje inaczej.

Gość wszechwszystkowiedząca
tak to zdrada. masz 3 mozliwosci A.zabij sie B. zabij go C. utop rybki Powodzenia!

Gość hkhkkhkkh
kłótnia jako powód rozstania - hehe zdjęcia z inną gdy z nim nie byłaś - czy to zdrada ? - hehe

Gość anonimowooo
chyba tak..a to rozstanie to tylko oczyszczenie sumienia...pewnie planowal to wczesniej

Gość Verona1234
No wlasnie tez juz o tym myslalam i nawet mu to powiedzialam, ze powinien mi sam o tym powiedziec wczesniej (tym bardziej, ze czulam ze nie byl fair). Ale On odparl, ze gdyby mi o tym powiedzial, to napewno ja bym sie wkurzyla i nie chciala juz z nim byc, dlatego wolal to zataic i mial nadzieje, ze nigdy sie nie dowiem. Fakt faktem, gdyby sam mi o tym powiedzial wczesniej, rzeczywiscie nie chcialabym Go znac, wiec dobrze mnie wyczul.

Gość kobietapewneogmezczyzny
utop rybki.

Gość anonimowooo
dlatego uwazam ze o zdradzie trzeba mowic, tak jak to pisalam w jakims moim temacie

zdrada to duże słowo - skoro sex miał miejsce w czasie kiedy nie byliście razem, to nie można tego nazwać zdradą. Ale pozostają inne pytania - kiedy on poznał tamta dziewczynę - może faktycznie rozstanie miało być tylko przykrywką, a wrócił, bo z tamta się nie ułożyło. Kiedy i jak się z nią rozstał?- może już w trakcie waszego odnowionego związku...? gdyby się okazało, że to jednorazowy sex bez konsekwencji, to mówienie Ci o tym faktycznie przyniosłoby więcej straty niż pożytku, chociaż ja stoję na stanowisku, że szczerość powinna być na pierwszym miejscu.

Gość Verona1234
Jesli chodzi o ta dziewczyne, to Oni nigdy nie byli para jednak znali sie juz bardzo dlugo (okolo 8 lat). On w tym czasie mial zone, a ona spotykala sie z roznymi chlopakami. Do czasu, kiedy rozstal sie ze mna, a ona mniej wiecej tez w tym czasie rozstala sie ze swoim chlopakiem, no i tak wyszlo. Topili razem smutki, zeby odreagowac i zapomniec o bylych partnerach:/ Jednak moj chlopak twierdzi, ze to nie mialo dla niego zupelnie znaczenia - poprostu tak wyszlo, jednak nie mial zamiaru ukladac sobie z nia zycia, tym bardziej, ze caly czas myslal o mnie i chcial zebysmy znow byli razem. Moze faktycznie, jako facet mial slabosc i myslal, ze tak bedzie mu latwiej pogodzic sie z naszym rozstaniem i nie potrzebnie szukam dziury w calym.