Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malina17

Dieta Kaszowa Od 2.01.2010 r. - Zapraszam

Polecane posty

więc od dziś .. parę słów o diecie : na tej dietce chudnie się nawet do 5 kg tygodniowo :) polega ona na tym że jje się samą kaszę gryczaną lub jęczmienną z mało kalorycznymi dodatkami :) można jesć też serki wiejski itp, Zapraszam do wspólnej walki z kilogramami . Waże 60 kg, 158 wzrostu :( co dziennie będę pisała jadłospisy , i mogę pisać przepisy jak zrobić poszczególne sałatki etc. Kto się przyłączy?

Mój dzisiejszy jadłospis : - I śniadanie : kasza gryczana z malusieńką łyżeczką masła + herbata czerwona - II śniadanie : sałatka z pomidorów i sałaty + herbata - Obiad : kasza gryczana bez żadnego dodatku + herbata - Kolacja : serek wiejski + herbata to jest mój plan na dziś wygląda smakowicie

Gość Noooooooo
a po takiej diecie zaparcia jak nic.

:) Przyłączam się. Za mną już śniadanie: kasza jęczmienna z ziołami. Ja bardziej ze względów zdrowotnych niż odchudzania, ale jak spadnie coś na wadze to nawet lepiej :)

Co do pomarańczowego wpisu to czytałam gdzieś, że przy diecie kaszowej "wizyta w toalecie trwa 40 sekund z podtarciem"... gdzie tu zaparcia ? :D :D

Gość anhelita
może spróbujcie jeszcze kaszy jaglanej, jest bardzo zdrowa.

Ja już po kaszowym śniadaniu :) Malina, a Ty w jakiej formie jesz kaszę? tylko gryczaną? bez niczego?

Gość mam nadziejeeeeeee
można się przyłączyc??? ja od dzisiaj jestem na tej diecie ale ma ją bardziej rygorystyczną niz autorka...tylko kasza z małokalorycznymi warzywami np pomiodor, ogórek...zero innych rzeczy...do tego herbara czerwona i tyle..to plan na min 5 dni :) a najlepiej na 7...ale zobaczymy :)

u mnie super :) mało rygorystycznie ale wole dłużej, smaczniej i skuteczniej na śniadanie jaglana z mlekiem obiad gryczana z warzywami z patelni kolacja jabłka Malinowa - trzymasz sie jeszcze??? mam nadzieje, wymysl nick i zaczernij sie :)

Gość Może i ja
spróbuje;) Witam.Spróbuję z wami,ale u mnie z silną wolą jest krucho:o A powiedzcie mi czy kawe czarną można pić?bo ja bez tego nie funkcjonuję:(Oczywiście bez cukru.I jak długo można na tyn jechać? pozdrawiam

Gość monika1212121
no fajnie,tylko że dieta kaszowa to tzw dieta na przytycie,nie pisze tego złosliwie,tylko całkiem poważnie

Gość buahahahahahahahhaahah
do monika1212121...boze jaka z ciebie idiotka...buahahah....dieta kaszowa na przytycie...chyba z zajebiscie tłustym sosem i miechem buraku ty głupi.......

na przytycie???????????????????? to ciekawe bo u mnie na wadze dziś było 1,4 kg mniej niż 2-go stycznia, po trzech dniach! ja też bez kawy nie funkcjonuję więc jak najbardziej piję :)

Gość Może i ja
Więc ja zaczynam od jutra:) Powiedzcie mi jeszcze czy oprócz jabłek jakieś owoce też można?

czyżbym sama została??? U mnie po 5 dniach dwa kilogramy w dół :) Malinova napisz jak u ciebie.

Gość lumena22
Malinowa juz dawno porzucila diete;P

Gość sorki ale na diecie
kaszowej je sie samą kaszę gotowaną bez soli. nic więcej. zadnych ogórków, pomidorów i jabłek. Autorka chyba nie zrozumiała idei tej diety. stąd nie schudłą 5 kg...

A ja wczoraj skusiłam się wczoraj na małe grzeszki ;) które nie smakowały jakoś wystrzałowo... Co do ostatniego wpisu. Ja od początku zakładałam że to bedzie kasza z dodatkami i oprócz niej jem mleko, miód, powidła,krążki ryżowe, warzywa, owoce. Nawet gdybym miała schudnąc na samej kaszy 10 kilo w 5 dni to i tak by mnie taka opcja nie skusiła bo wiem że na samej kaszy nie dałabym rady, a tak wierzcie mi że efekty są, i absolutnie nie chodze głodna :) Więc dietę zdecydowanie polecam!

Gość jozefa
ja tez od dzis zaczelam jak do tej pory tylko kasza gryczana i troszke jogurtu do smaku, jak na poczatek 5 dni i sie zobaczy jak sie czuje , zaczelam ja przedewszystkim aby skurczyc zeladek i po 7 dniach mam zamiar zaczac dukana