Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanczacy z wilkami

czy jest ktos ,kto nie chce miec dzieci ?

Polecane posty

Gość tanczacy z wilkami

prosze o wpisy

Gość fdfhjjk
ja nie chce miec

Gość tanczacy z wilkami
tzn nie mam nic do dzieci , ale nigdy nie chcialem miec . Moze to egoistyczne podejscie ,ale nie nudze sie w zyciu . Wole kupic sobie cos nowego ,niz wydawac na dzieciaka . Jesli sie przytrafi , to oczywiste ,ze sie nim zajme

Gość dopisuje sie do listy
Nie chce miec dzieci!!! Odpowiedzialność mnie przeraza i wole miec wiecej dla siebie-egoizm w czystej postaci. Mam 25 lat, wiec moze mi sie jeszcze odmieni

i ja nie chcę :) kiedyś nawet mieliśmy cały topik na ten temat, ale zaczęły się naloty wojujących matek i innych orędowniczek macierzyństwa, i topik zdechł. tu pewnie też zaraz przylecą ;) mimo wszystko pozdrawiam osoby świadomie bezdzietne. 🖐️

Gość plum plam

Gość dfsgdfgdfg
Mama Patrysi i Kacperka przestan plakac jest takie przyslowie "chesz liczyc licz na siebie" dzieci to moda taka teraz

HA HA HA :D a nie mówiłam?? no i teraz co? mam udowadniać Mamusi, że jestem dorosła, odpowiadam za swoje decyzje, a poza tym egoistą to jest ten, który ma dzieci tylko po to, żeby mu wodę nosiły. :D

Gość nie odpisujcie tej mamusi
pod wieloma nickami, widac ze sie nudzxi i prowokuje :O

Gość mamulinka 10 dzieci
jestescie egoistami!:classic_cool:

Gość tanczacy z wilkami
rozwijajac temat , nie wkurwia was czasem mamusia z wozkiem idaca srodkiem chodnika i bron boze za blisko ja minac ,jadac rowerem :-)))

Gość mamiusia synósia i curósi
waszym obowiazkiem jest miec dzieci! kto wam podetrze tyłek na starosc?! kto was bedzie karmił? kto wam bedzie dawal pieniadze? tylko dzieci! trzeba je tak wychowac by nie wazyly sie odejsc od rodzica i cale zycie byly z nimi! :p

Gość matka Polka pieciorga synow
potępiam bezdzietnych!:P:P:P:P

Gość dfsgdfgdfg
kup sobie niewolnikow

Idźcie gotować i wąchać kupki swoich bachorów ! Ludzie !!! Żal, żal, żal.. Nie będę mieć dziecka = więcej czasu na rozwijanie kariery = większe zarobki = na starość wynajmę sobie niańkę, żeby mi podawała wodę, bo mnie będzie stać katole !!

Gość no i ja też nie chce i nigdy
nie bede ich chciał miec.... :) to straty czasu i kasy

Gość Agnetha
Ja też nie chcę mieć dzieci i nikomu nic do tego.Każdy powinien mieć prawo wyboru a co mam urodzić dziecko bo inni tak robią.Można mieć i 6-cioro dzieci i na starość wylądować w domu starców a znam takie przypadki.

Gość no i ja też nie chce i nigdy
11:27 [zgłoś do usunięcia] mamiusia synósia i curósi waszym obowiazkiem jest miec dzieci! kto wam podetrze tyłek na starosc?! kto was bedzie karmił? kto wam bedzie dawal pieniadze? tylko dzieci! trzeba je tak wychowac by nie wazyly sie odejsc od rodzica i cale zycie byly z nimi! Wasze dzieci nie mają tego obowiązku robic jak nie chcą:P wynajmą wam............ opiekunkuą lub oddadzą do domu....opieki:P

Gość knsDLm
Tajemnicza........... ty kobieto przyjmij do swojej wiadomosci ze ty kariery wielkiej nie zrobisz chyba ze zmienisz zawod bo do tego zawodu jaki studiujesz nie nadajesz sie nawet w 0.000000001 %

Gość do tych ktorzy
sądza ze dzieci sa ich polisą na zycie: pamietajcie, że domy starców zapełnione sa głownie osobami posiadajacymi dzieci i to nie jedno :D

Gość trrrrrrrrd
knsDLm Tajemnicza........... ty kobieto przyjmij do swojej wiadomosci ze ty kariery wielkiej nie zrobisz chyba ze zmienisz zawod bo do tego zawodu jaki studiujesz nie nadajesz sie nawet w 0.000000001 % a co ona studiuje?

Gość _888__
A ja się wpiszę że uwielbiam dzieci ;)

Gość knsDLm
podszywie spadaj z takimi tekstami trrrrrrrrd......... a to juz moze niech sama autorka tamtego wpisu powie no chyba ze bujna wyobraznia ja poniosla :)

Chyba nie Wam oceniać, do czego się nadaję...:O Chcę żyć dla siebie, a nie dla bachora.. Chcę mieć ładne ciało, nie cierpieć w ciąży i podczas porodu, ŻYĆ DLA SIEBIE ! CIEMNOGRÓD .. Matki Polki... się odezwały.. ha ha ha.

Gość niechcąca nigdy
ja tez nigdy nie chce miec dzieci mimo ze jestem męzatką...nie lubie dzieci i nie czuje potrzeby zeby je miec...poza tym według mnie dziecko to ''kula u nogi''....

Gość tanczacy z wilkami
ja np. wole gre niz dzieciaka , nowa kurtke , film ma dla mnie o wiele wieksze znaczenie , niz dzieciak . Czasami sie zastanawiam ,czy ze mna cos nie halo . Jak slysze ,ze wychowywanie dizecka ,to cos cudownego , nawet jak urodzisz dziwolaga , to patrze na te matki , jak na chore psychicznie