Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka66

Prosze o Wasze opinie..on chyba mnie zdradza

Polecane posty

Gość magdalenka66

Czesc Wszystkim.. Jestem ze swoim chlopakiem 8miesiecy. Przez pierwsze 3bylo cudownie.. Bardzo go kocham, ale od pewnego czasu on jest dla mnie nie miły, docina, dogaduje, ost powiedzial ze nie moge chodzic w sukienkach bo mam za grube lydki i cellulit.. pozatym ma coraz wiecej "niespodziewanych wypadów" tzn raz musi podwiesc gdzies kogos z rodziny, innym razem kolege i zawsze nie ma go do poznego wieczora.. non stop szuka tez powodow do kłutni i fochów, czepia sie kazdego słowa.. wczoraj zauwazylam tez, ze zalozył blokadę do odczytywania smsów, oprócz tego zaczął bardziej o siebie dbać, kupił nowe ciuchy,kosmetyki, czasami sie pozwoli sie przytulic.. podejrzewam,że ma kogoś a do mnie wraca tylko (hmmmm)chyba z przyzwyczajenia. Kocham go jak nikogo nigdy wczesniej,moja rodzina bardzo go lubi.. Chcialabym to sprawdzic,ale nie wiem jak.. moze go sledzic..? Co o tym sądzicie? Nie moge dac sie tak traktowac;(

Gość magdalenka66
czuje ze bede zalowac jesli go zostawie.. nigdy tak nie kochałam..

Gość pustakiioii
Nigdy tak nei kochałas? ale na boku robić sie dajesz? nie szanować tez sie dajesz?? Głupie, tepe pindy. BO ONE KOCHAJA, ja pierdole, widać on ciebie za bardzo nie kocha, skoro tak ci dowala na kazdym kroku. Znudziłaś mu sie. Olałabym go w 3 sekundy , nie ważne jak bym kochała. jak można być tak głupią? Sorry ale wkurwiłam sie strasznie po przeczytaniu tych twoich bredni. Mówisz co on wyprawia a w nastepnej wiadomości bo ty tak kochasz. Ile masz lat , 16??????????

Gość pustakiioii
ja bym śledziła, wynajeła do tego koleżanke nawet. wole wiedzieć czy ktoś przyprawia mi rogi...

Gość on on i ona
Mam pomysł spytaj się go wprost czy ma kogoś a jeśli nie będzie chciał odpowiedzieć to spokój jego ubrania i wywal za okno aha i nie wybaczaj bo jak ras wybaczysz to on zrobi to drugi ras.

Gość magdalenka66
23. Wiem ,ze to dziecinne, ale chce najpierw przekonać się,że on napewno kogoś ma.. i co jeszcze bardziej dziecinne: odczuwam potrzebe jakiejkolwiek zemsty..

żałować to bedziesz jak go nie zostawisz... przeciez on cię olewa, az tak zaslepiona jesteś :o

Gość pustakiioii
jak go zapytasz to on sie wyprze. i bedzie znowu milutki , żebyś nic nie podejrzewała. Mysle że to najgorsze co możesz zrobić. udawaj że wszystko ok i niczego nie podejrzewasz, bedzie sie jeszcze lepiej ukrywał , jesli to w ogole prawda.

Gość magdalenka66
rozeszłam sie z nim, w prawdzie tylko na tydzień, ale czułam taką zajebis*ą pustke,totalne osamotnienie.. w dodatku niedawno zmarł mi ojciec i coś mi sie zaczyna pier*olić w głowie..

Gość Alizeeeee
Zostaw frajera dla bohatera.

Gość magdalenka66
Dziewczyny, teraz mi się przypomniało.. ost jak zalogował się na nk, zobaczyam wiadomość, nie chciał przy mnie otworzyć to sama kliknęłam.. a tam texty tupu: "ciesze sie ze mozesz wpasć na kawe, w koncu mieszkamy na jednym piętrze, zapraszam pod nr ** " na moje pytanie co to ma znaczyć odpowiedział mi: "co zazdrosna jesteś? weź skończ" i to był koniec rozmowy tego wieczora

Gość pustakiioii
okej czułaś pustke. ja tez bardzo kochała pewnego gościa - ale 4 bite lata. najbardziej na świecie, był dla mnie wszystkim. Wielokrotnei przez niego płakałam, dla mnie tez stałsiecnie miły. do tego oszukiwał mnie , okłamywał , robił w bambuko na każdym kroku. Na końcu sprawił mi niewyobrażalny ból. Jednak zdobyłam sie na odwagę i go zostawiałam... Cierpiałam, wyłam, nie mogłam spać. Nie zaluje. Teraz mam mężczyzne, na którym mogę polegac, który wierze ze nigdy mnie nie zawiedzie. Smieje sie teraz z tamtego zwiazku, jak mogłam być tak zaslepiona i dawać manipulować soba przez 4 lata.

Gość magdalenka66
chciałabym mieć jakieś oparcie.. kogoś kto da mi siłę żeby to skończyć.. wiekszość koleżanek sie ode mnie odwróciła po "złośliwych komentarzach" "MOJEGO FACETA"

Gość pustakiioii
nie ma im sie co dziwić. ja tez prawie straciłam przyjaciółke przez byłego, jednak po naszym rozstaniu udało mi sie ja przeprosić. W końcu zostaniesz z nim sama, bez znajomych i bez przyjaciol i w ten sposób bedziesz przy nim tkwić bo bedziesz bała sie samotności.

Gość Ameliaaaaa
oj kobieto !!! jak mozesz pozwolić sie tak traktowac???? takiego faceta sie kopie w dupe i to szybko i mocno wyczul że masz slaby charakter i zakochana jesteś w nim i robi z tobą co chce zapamietaj, że ludzie cie szanują tylko wtedy jesli sama sie szanujesz lepiej nie mieć faceta niż mieć takie byle co jak ty masz

Gość magdalenka66
obawiam sie, że to już się stało.. mam jakieś chore myśli.. taki jakis wewnetrzny głos jakby mi mówił, że jestem na niego skazana.. Wiele razy próbowałam z nim zerwać,miałam odmyślony nawet plan co mu powiem, ale za każdym razem gdy spojrzałam w jego oczy i pomyślałam, ile razem przeszliśmy....wymiękam.. i jestem o to na siebie tak wściekła, ze mam ochote sobie coś zrobic..

Gość pustakiioii
a pomysl ile ja przeszłam przez 4 lata.... Daj w końcu głos swojemu rozsadkowi, bo zjebiesz sobie życie

Gość Słone konfitury
Dzięki temu sprawdzisz i przekonasz się jak sięsprawy aktualnie mają http://gourl.org/vys powodzenia

Gość magdalenka66
najbardziej jestem zła na siebie, bo wiem, że to moja wina. Dałam sie a on to tylko wykorzystał..i tego nie da sie już naprawić..

Hej, ja też tak miałam! Zerwałam dopiero, kiedy koleżanka mnie obudziła, że koleś posuwa inną. Do dzisiaj jest taki jakiś sentyment - że bardzo go kochałam - ale to była najlepsza decyzja w moim życiu. Teraz 09.01 będę miała 1,5 roku z facetem, który jest najtroskliwszy, najwspanialszy i... bardzo we mnie zakochany :)

Gość magdalenka66
wczoraj powiedzial: "nigdy mnie nie zostawisz,bo mnie za bardzo kochasz, nie moglabys beze mnie zyc". To bardzo dalo mi do myślenia..

Gość pustakiioii
da sie tylko przestań zachowywać sie jakbys była jego własnością. Głupia jesttes dziewcho i tyle ci powiem. Obudż sie poprostu sie obudż i kopnij gnoja w dupe bo zmarnujesz sobie życie.

Ooo, koleś zbyt pewny siebie. Udowodnij mu, że się myli ;) Im prędzej, tym lepiej. Zacznij nowy rok na nowo ;)

Gość magdalenka66
wiecie..normalnie mi wstyd.. chce to zrobic stopniowo, pokazać mu że też na niego zlewam, że już nie płacze godzinami jak powie mi coś chamskiego i że (w pewien sposob, w jakims sensie ) odezwała się moja duma.. Jeśli kocha choć troszkę, to się zmieni, jeśli nie, nie ma czego załować.. prawda??

Gość Ameliaaaaa
udowodnij mu , że " nigdy nie mów nigdy " zrób dupkowi prezent na nowy rok i kopnij go w zadek !!! wyraz jego geby jak mu to powiesz ... bezcenny :)

Nie! Musisz to uciąć raz a porządnie, bo inaczej nigdy nie odejdziesz. A Ty myślisz, że mój były nie walczył? Kto by nie walczył o marionetkę, która robi to, co on chce itd.!

Gość magdalenka66
dziękuje Wam wszystkim.. dałyście mi trochę siły.. Wrócę tu jutro.. Pozdrawiam i..trzymajcie za mnie kciuki..

Gość Dorrotta
Ile ty masz dziecko lat? Przypuszczam że 16-17,bo dojrzała dziewczyna nie pisałaby takich bredni. Co z tego że ty go kochasz,skoro on ciebie nie kocha,mało tego traktuje jak powietrze.Bo w tym caly jest ambaras aby dwoje chciało naraz!! Na siłe nic nie zrobisz,nie zmusisz go do miłości.On i tak cię pusci tylko jak będzie miał już na boku pewną następczynie.Bo z tego co piszesz jest na etapie urabiania sobie innych panienek. Weź dziecko spokojnie,be nerwów,bez spazmy spakuj jego rzeczy jakie są u ciebie i powiedz,że nie jesteś już zainteresowana jego osobą. Choćbyś miała wyć przez następne 2 tygodnie nie daj sobą pomiatać i poczekaj na prawdziwą miłośc.

Gość nad czym ty sie dziewczyno
zastanawiasz ?? on ne bedzie sie zastanawial tylko powie ci pa i to niedlugo, jak sobie znajdzie nastepną a ty sie tylko poniżasz miej klase i powiedz mu bay zanim on to zrobi, a że zrobi to pewne, kwestia czasu, jesteś mu już obojętna