Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izunia26...

Do kobiet które brały lub biorą Cerazette?

Polecane posty

Gość izunia26...

Witam mam takie pytanie co do tych tabletek biorę własnie drugie opakowanie,w sumie czuję się w miare dobrze,czasami boli mnie głowa,i od czasu do czasu wycieka ze mnie jakiś śluz. Co może byc tego powodem?? To te tabletki czy to może coś innego? Dodam że nie potrafię zaufac tym tabletkom co do skuteczności więc nie kochamy się do końca?? A jak u Was było z tą skutecznością??

Gość izunia26...
podnoszę

Gość izunia26...
dziękuję za odpowiedz ja biorę tak od 20 listopada,masakrycznie się boję i dlatego nie kochamy się do końca...

Gość izunia26...
jest ktoś jeszcze??

Gość wygoda a moze nieumiejetnosc
ja brałam 10 m-cy jednak prawie non stop krwawiłam w wiekszym lub mniejszym stopniu sex uprawialismy jednak te plamienia-okropnosc

Gość izunia26...
co do krwawień to u mnie zero

Gość jagodo i autorko
obieście głupie, bo stosunek nie jest metodą antykoncepcji. Już dawno to udowodniono. Autorko, na forum o twoich wydzielinach nikt ci raczej nic pewniejszego nie powie jak lekarz. Idź do ginekologa, to cię zbada i najbardziej fachowo ci poradzi. Ja przy tych tabletkach nie miałam podejrzanych wydzielin, tylko plamienia.

Gość jagodo i autorko
oczywiście miałam na myśli stosunek przerywany :classic_cool:

Gość izunia26...

Gość 40tysiecy
ja wzięłam 1,5 opakowania i już nigdy przenigdy nie wezmę żadnych pigułek, ponad miesiąc plamienia, twarz i ciało całe w wypryskach ciągłe rozdrażnienie i migreny, dzisiaj mija pół roku jak nie biorę a moja twarz i ciało wyglądają fatalnie ufałam im i w 2 miesiące po porodzie po tygodniu stosowania kochaliśmy się do końca, ciąży kolejnej brak

Gość izunia26...
ktoś jeszcze się wypowie?

przez 8 miesięcy je brałam i skuteczne były w 100 % ;)jeśli chodzi o śluz to nie pamiętam nic takiego... przez pierwsze dwa miesiące krwawienia nie miałam wcale, potem nawet w miarę regularne były, a przez ostatnie dwa miesiące miałam prawie cały czas jakieś plamienia, więc wtedy postanowiłam je zmienić, zresztą nawet była okazja, bo przestałam wtedy karmić piersią

Gość izunia26...
dzięki Dorka :)