Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stev

problem po stosunku

Polecane posty

Gość stev

potrzebuje waszej pomocy...ostatnio po stosunku po ściągnięciu gumki miałęm jakas gęsta substancje podobną do sluzu, uzywałem gumek nawilzanych...Po sciągnięciu sprawdzalem i chyba nie była pęknięta, ale niepokoi mnie ta substancja na penisie(cos podobnego do śliny) .Czy ten srodek nawilzający po 15 minutowym stosunku zamienia się w takie cos co ja miałem?prosze o sensowne wypowiedzi

Pamietaj, że kobieta też wytwarza śluz! ;) W zależności od dnia cyklu jest on gęstszy lub rzadki, bardziej przezroczysty lub biały.

ahaa, nie doczytałam, że pod prezerwatywą. Stary, to ty nie wiesz, że wytwarzasz preejakulat?

Gość stev
pewnie ze wiem, ale nigdy jeszcze nie miałem tak gęstego na wacku, zawsze była to przeźroczysta gęsta substancja, było jej niewiele, a ostatnio po stosunku jakby z poł szklanki ktos mi wylał tego, i na dodatek konsystencja inna niz zwykle...dlatego mam takie niepokoje

Gość stev
aha i dodam jeszcze, że po wsyzstkim zawiązałem na supeł w pół gumke i do kibla wrzucilem, a w zbiorniczku bylo powietrze, czy to wystarczający znak że gumka nie pękła?

Gość stev
prosze pomozcie bo sam nie jestem w stanie odpowiedizec sobie na to pytanie!

Gość miła jak zawsze
Mnie sie wydaje że nie masz powodów do niepokoju no ale to twoje ciało i ty lepiej wiesz kiedy dzieje się coś niedobrego. Ja na twoim miejscu na razie bym się tym nie przejmowała:) Może to być efekt bardzo dużego podniecenia:) Jeśloi jednak twierdzisz że tak byc nie powinno to zobacz czy za 3,4 razem to sie powtórzy.

Gość stev
chodzi o to ze to byl moj 1 raz i nie mam do czego porownac, a poki co nie mam zamiaru tego powtarzac bo teraz jestem kłębkiem nerwow ;/