Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka**

Była dziewczyna chłopaka

Polecane posty

Gość malutka**

Byłam z moim chłopakiem na sylwestrze u naszego wspólnego kolegi. Było około 30 osób, w tym była mojego chłopka. Mój chłopak powiedział jak ją zobaczył, że teraz ma okazję dowiedzieć się, dlaczego z nim zerwała, bo oboje są podchmieleni. nie wiem, co mam o tym myśleć. Dodam, że jesteśmy razem 1,5 roku i bardzo dobrze nam się układa. Powiedzcie, co powinnam w tej sytuacji zrobić. Ja odwiodłam go od tego. nie ukrywam, że zrobiło mi się przykro, bo zawsze myślałam, że ta sprawa jest już zakończona.

Gość Smutna......
Była to jest zawsze była... Sentymenty, wspomnienia :O

Gość ooopp
Ja bym raczej jemu urządziła karczemną awanturę ;/ jest z tobą a myśli o innej to chyba nielogiczne

Gość malutka**
Ale ciężko mi zrozumieć to, bo zawsze mówi, że jeszcze z żadną inną dziewczyna nie było mu tak dobrze i żadnej innej tak mocno nie kochał.

Gość kobieto ogarnij sie
czasem była ma większe znaczenie od tej drugiej. i nie ma w tym nic dziwnego. tak bywa

Gość malutka**
Awantura już była...

Gość Smutna......
Zgadza się... Ja sama jestem byłą a mój eks ciągle ma ze mną kontakt. Tylko u nas jest taka różnica, że on jest sam :)

Gość Smutna......
Nie martw się na zapas, może on po prostu chciał tylko wiedzieć dlaczego zerwali i tyle :)

Gość ooopp
zalezy dlaczego sie rozstali, jak zdrada itp to na pewno taki facet ma wylane na kobiete, ale cos w tym jest ze chce sie utrzymywac kontakt z bylymi chociaz ja z jednym do teraZ urzymuje a zerwalismy ok 3lata temu moze dlatego ze nie bylo miedzy nami seksu :D tylko wtedy taka znajomosc istnieje, hmm a teraz jestem z facetem ktory nie gada z zadna byla i cale szczescie bp kazda go zdradzala lub oszukiwala :D wiec mam spokoj

Gość malutka**
Tak właśnie powiedział, że właśnie chciał się dowiedzieć czemu go rzuciła. Jednak nie mógł zrozumieć, dlaczego się tak bardzo tym zdenerwowałam. Powiedział, że gdyba sytuacja była odwrotna, to by się na pewno zgodził, żebym porozmawiała ze swoim byłym.

Gość Smutna......
Nie nakręcaj się zbytno, bo całkiem go zdenerwujesz :)