Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 BUUUU..BUUUU

KUZWA!zjadlam pol splenialej bulki!teraz boje sie zatrucia....

Polecane posty

Go艣膰 BUUUU..BUUUU

zjadl ktos z was splesniale pieczywo i zyje? serio!naczytalam sie az mi slabo馃槶 probowalam zwymiotowac ale lipa:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 BUUUU..BUUUU
nie poczulam bo mam katar:( zwariuje!!!!!!!! pomozcie!!

Udost臋pnij ten post

prze偶yjesz bez paniki a dlaczego zjad艂a艣 t膮 sple艣nia艂膮 bu艂e? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BUUUU..BUUUU
kuzwa obudzilam sie w nocy glodna jak wilk i zezarlam馃槶...po ciemku.......pod koniec cos mnie tkne艂o a tam plecha馃槶!

Udost臋pnij ten post

to sk膮d wiesz, 偶 by艂a sple艣nia艂a, wzrok tez straci艂a艣 ? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BUUUU..BUUUU
zar艂am po ciemku :Opod koniec zapalilam lampke:O.......jakos tak mnie tknelo....

Udost臋pnij ten post

je艣li to by艂y ta ple艣艅 z kt贸rej robi si臋 penicylin臋, to chyba dobrze, a w najgorszym przypadku b臋dzie to chyba klasyczna sraczka z efektami na艣ladowania tr膮bki, b膮d藕 puzonu, do opanowania Stoperanem....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cgjfg
nie panikuj ja zjadlam sple艣niale maslo bo myslalam ze s膮 w nim okruszki chleba razowego :-p i 偶yj臋. Zreszt膮 jak zjad艂a艣 j膮 w nocy i do tej pory nic ci nie jest to nie panikuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BUUU....BUUU..
PODNOSZE! zyje ale dalej sie martwie :(ze mi w膮troba wysiadzie.. no napiszcie cos!nikt nie zjadl plechy na chlebie:O??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malutki_penisek
ja wlasnie zjad艂em ple艣艅 z placka... bo zosta艂 kawa艂ek po 艣wi臋tach xD nie martw si臋, najwy偶ej nas szlag trafi, a przypadek zostanie nag艂o艣niony w Teleexpressie ;) p贸ki co mam problemy z widzeniem, lewe oko co jaki艣 czas zamienia si臋 z prawym i co艣 mnie napierdala w ma艂ym palcu u nogi... chyba jest coraz gorzej :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lady Dasmader
Ej dobra, nie nabijaj si臋 z Niej. S艂uchaj, Dziewczyno. Bez paniki. Je艣li poczujesz si臋 nie za dobrze, to le膰 (albo jed藕) do najbli偶szej przychodni, powiedz o co kaman, skonsultuj si臋 z lekarzem, napewno da Ci jaki艣 lek, czy co.

Udost臋pnij ten post

Te偶 chcia艂am postraszy膰, ale nie mog臋 :D:D Spokojnie, te偶 kiedy艣 zjad艂am tak bu艂k臋, prawie identyczna sytuacja, tylko popija艂am herbat膮 i nic mi nie by艂o. Nic a nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BUUU.BUUUUUU..
o!:)temat nie zagin膮艂-he! zyje ale wczoraj mnie mdlilo :Oto wszystko nic ........martwie sie ,ze szlag trafi mi w膮trobe馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BUUU...BUUUU...
Postanowilam wrocic do tego tematu piszac jak sie plesniowe obrzarstwo skonczylo.nie ma za wiele w necie na ten temat wiec moze inny przerazony jak ja skorzysta z tego co tu jest. minelo 5 dni .nic mi nie jest i nie bylo(no dobra mdlilo mnie troche:P). zazylam po zjedzeniu tego syfu 5 tabletek wegla.moze to pomoglo nie zdechn膮c-buuuuu pozdr.

Udost臋pnij ten post

Wi臋cej tego nie pr贸buj. Ple艣艅 jest silnie rakotw贸rcza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdgrte
ja zjad艂em siw膮 plesn i mi nic nie jest :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pampirusia
Ja zjadlam raz wieczorem, tez bylam glodna, ale to bylo ciastko..a ja myslalam ze cukier puder..:P strasznie zle sie czulam...ale jakos przezylam..:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HAHAHAHAHHA
Musisz wypic z 2l benzyny albo ropy, smo艂y nie polecam albo zjedz 3 kg ma艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teraz nic Ci nie bedzie
plesn nie powoduje typowego zatrucia. Natomiast jest bardzo szkodliwa i rakotworcza. Juz nie nie zrobisz. Po prostu nie rob tego wiecej ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 An0n1m233
nic ci nie b臋dzie. ja si臋 przyznam, 偶e niedawno wr膮ba艂em paczke sple艣nia艂ych ciastek i 偶yj臋. (paczka mia艂a 30cm) i nawet nie rzyga艂em, ani biegunka po prostu nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaf
ja dzis zjadlem plesn, zostalem poczestowany ciastkiem koreanskim i nie wiadomo bylo czy plesn jest jego elementem, ale poniewaz obdarowujacy zjadl a byl to prof. wiec mi nie wypadalo nie jesc, aczkolwiek wydaje mi sie ze ta plesn nie byla zaplanowana przez tworce czescia ciatka;/ bo ciastko smakowalo bardzo kiepsko i ledwo je przelknelem, potem kupilem sobie wegiel leczniczy i wrabalem 10 tabsow po jakims czasie sie zzygalem okrutnie a potem zjadlem jeszcze 6 tabsow i juz minelo niecale 6 h od tego, generalnie lipa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nata-Pata
do aaaf fujj ty 偶yga艂e艣 blee fujj blee ja mia艂am takie co艣 偶e zatru艂am si臋 chrupkami w nocy wymiotowa艂am ale do rana przesz艂o :) z tym b臋dzie i jak z bu艂ka sple艣nia艂膮 idz do lekarza ja posz艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lekorz

przejsra cie i tyle

Udost臋pnij ten post