Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba na twarzy

Jak odchudzić twarz? zmienić kształt owalu twarzy?

Polecane posty

Gość Gruba na twarzy

Mam taki problem - okropna twarz :( nie mogę na nią patrzeć na zdjęciach - muszę kilka razy przeciągać w photoshopie żeby osiągnąc normalny rozmiar twarzy. Nie wiem czemu mam taką "pulchną" twarz. Ważę 49 kg mierzę 169 cm. Nigdy nikt nie mówił że jestem gruba, wystają mi kości, ale twarz jest jak u osoby która waży z 70-80 kg :( Często nie mogę przez to dobrać fryzury, i mimo że niby jestem w miarę ładna i chuda wyglądam jak potwór. Wie ktoś jak odchudzić twarz?? są jakieś ćwiczenia? ewentualnie dieta , niedrogie leki??

Gość jfhfgdfdfdsddf
zapytaj dody bo miala tak samo. a teraz ma szczuplą buzię.... pewnie jakis chirurg jej pomogl ;)

Gość Gruba na twarzy
no właśnie operacja odpada , nie mam kasy, poza tym to napewno boli, mogą pojawić się komplikacje...ale żeby była inna metoda...Doda ona ma taką śliczną kształtną twarz :( nikt nie ma takiego tłuszczu na twarzy jak ja :( ba żeby to tylko tłuszcz! to szeroki rozstaw kości :(

Gość masz lico pewnie jak półmisek
wiejskie dziewczyny maja taki okraglutkie buzie jak półmisek heheh do tego dwa duze rumianki pasuja na polikach

Gość deja wue
na całe boki twarzy (od uszu aż do środka policzków) kładź ciemny podkład. To ją optycznie wyszczupli.

Gość Gruba na twarzy
masz lico pewnie jak półmisek wiejskie dziewczyny maja taki okraglutkie buzie jak półmisek heheh do tego dwa duze rumianki pasuja na polikach -- a żebyś wiedział/a :( okropna wielka twarz i czerwone poliki :/ i jeszcze trądzik różowaty, odmrożenia, uczulenie :( tyle, że nie jestem ze wsi a z Warszawy i głupio to wygląda, a co do wsi to teraz tam chodzą same solarki... deja wue na całe boki twarzy (od uszu aż do środka policzków) kładź ciemny podkład. To ją optycznie wyszczupli. --- o dzięki za radę 🌼 a to nie bedzie się rzucało w oczy? jak tapeta? bo nie mam zbyt doświadczenia w makijażu

Gość Gruba na twarzy
dzięki, weszłam własnie na jakąś stronkę i przeczytałam: "Okragła buzia, pełne policzki, duże czoło – panie o takich rysach twarzy to szczęściary, bo wyglądają na młodsze. Czasami jednak ich twarze zdają się być płaskie i nie mieć wyrazu – odpowiedni makijaż temu zaradzi." w sumie to mądre, bo ja mam 20 lat, a wszyscy mi mówią że wyglądam na góra 16 :D ale te panie na obrazku tu chyba Rene Zellweger, ona to pikuś przy mojej grubej twarzy :( poza tym ona ogólnie całościowo jest grubsza, a inaczej to wygląda, chuda dziewczyna i pucołowata twarz :(

Gość juk
wystarczy ćwiczysz dziennie i jeść błonnik odpowiednich ilościach zero słodyczy , chipsów , ciastek oraz tłustych rzeczy a na obiad coś lekiego i nie przepychać się jedzeniem na obiad i zobaczysz efekty nie za 2 dni tylko za 4 tyg może wcześniej

Gość gość
Jak odchudzić środkowy palec u prawej nogi? Upasł się tak że jak ide to nogą majtam z tyłu

Gość gość
Doda ma twarz jak karton. Dziewczyna ladnie wyglada z mala, trojkatna twarza.

Gość gość
siemka. ja tez z wawy ;) mam taki sam "problem". w cudzyslowiu dlatego, ze ja akurat uważam, że to zaleta. faktycznie wygląda się duzo młodziej. nie wmawiaj sobie kompleksow, bo taka twarz sie wielu facetom podoba i ja uwazam, ze to atut. lubie swoja buzke ;) a zeby odchudzic.. nie ma za bardzo na to sposobu poza operacja plastyczna. takze niestety.. albo uzbierasz sobie na operacje i pozbedziesz sie kompleksu albo bedziesz musiala sie nauczyc z tym zyc. ja tam kompletnie nie rozumiem tego szlochu i placzu kobiet nad tego typu rzeczami. mnie sie jedna rzecz u mnie nie podobala i zamiast jeczec i uzalac sie nad soba.. uzbieralam sobie na zabieg i voila. problem z bani. niemniej jednak dla mnie okragla buzia to zaleta ;) trzymaj sie

Gość gość
dlaczego każecie się odchudzać dziewycznie, która waży 49 kg?:O namawianie do anoreksji takie fajne? autorko, ja mam to samo, też wyglądam jak dzieciuch przez to (nie wiem jakiemu facetowi miałoby się to podobać, chyba kryptofilowi), ja się nie maluję, ale też np, nie ścinam włosów. no i wierzę, że coś pomogą ćwiczenia mimiczne

Gość gość
aaa i jedyna chyba sensowna rada, to jesli zujesz dużo gumy do żucia, to przestan, bo sobie rozbudowywujesz jeszcze bardziej miesnie żuchwy.

Gość gość
taaaak.. mam okragla buzie i jesli nie robie z tego problemu i normalnie zyje i znajduje sobie facetow bez problemu, to na pewno mam doczynienia z pedofilami. dajcie spokoj.. wyglad to nie wszystko i kazdy ma jakies wady. nie tylko idealy (ktore nawiasem nie istnieja) buduja szczesliwe zwiazki.

Gość pffffdd
Wystarczy nie jadać soli,sól zatrzymuje wodę w ograniźmie

Gość gość
Jakie pustaki tutaj ;O

Gość gość
Pij dużo wody mineralnej najlepiej 3-4l wody dziennie efekt murowany :)

Gość gość
Kup sobie przyrząd do fitness twarzy! Reklamował go nawet Cristiano Ronaldo podobno działa rewelacyjnie

Gość gość
Ja też mam taki kształt twarzy i moge polecić ćwiczenia mimiczne. Bardziej widać kości policzkowe, a delikatnie poniżej widać takie, nie wiem jak to nazwać, pociągnięcie, jak przy makijażu gdy robisz w tym miejscu ciemniejszym kolorem. Robie coś w rodzaju "dziubków", dużych efektów to nie daje ale delikatną różnicę widać.

Gość gośćaaa
Ja też mam taka twarz i nie zamierzam niczego zmieniać, kiedyś przejmowałam a teraz powiem Ci że mając 31 lat wyglądam na 20 :) Więc przestań się dołować dziewczyno bo od tera z wiekiem będziesz co raz ładniejsza a po 30 zaczniesz rozkwitać :) Mam okrągłą twarz i taka pucołowata i rumiane policzki i to nie jest jakaś wiejska uroda, tylko słowiańska co to w ogóle za typ wiejska uroda ha ha ha czy ludzie ze wsi na śląsku wyglądają tak samo jak ludzie ze wsi na podlasiu? Nie:)

Gość gość
a ile masz lat? To naturalne, że dziewczyny do 25 ba nawet 30 roku życia są pyzami, a potem to schodzi

Gość gość
Nie przejmuj się ;) Nie musisz robić operacji ani specjalnych makijaży. Istnieje coś takiego jak face fitness. Wejdź wgłąb tego tematu, a na pewno sobie poradzisz.

Gość gość
Rozwiązaniem są albo lipoza pozliczków, albo cwiczenia- ale do nich trzeba czasu i cierpliwosci, a efekty niepewne... Ewentualnie schudniecie, ale jeśli ktos i tak jest chudy to odpada

Gość gość
jak dla mnie najlepszą metodą zmiany twarzy jest makijaż. Nie będę się nigdy podawała zabiegom chirurgi plastycznej, żeby kogokolwiek uszczęśliwiać. Lubię swoje rysy twarzy, nawet jeśli są pyzate. Jeśli mam ochotę cokolwiek zmieniać to nakładam paletę infallible sculpt na twarz i ładnie rozcieram oba kolory, żeby powstał naturalny wygląd. Wysmuklam nos, podkreślam kości policzkowe i oczy. Dla mnie cera staje się wyrazista, rozświetlona i efektowna. Ja jestem zadowolona z efektu, poza tym makijaż pozwala zmieniać i odkrywać siebie na nowo.

Gość gość
tak trzymać!!