Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńka Niebillewiczówna

Postanowienie noworoczne

Polecane posty

W tym roku postanowiłam zadbać o dobre samopoczucie i zdrowie psychiczne. Odpuszczę nierealistyczne wymagania - i sobie, i innym: nie muszę zmieniać wyglądu, mieć najlepszych wyników, ale: chcę być dobra dla innych, bardziej wyrozumiała dla otoczenia, tolerancyjna dla ludzkich słabości. Nie jesteśmy cyborgami i żebym nie wiem, jak chciała, moje życie nie będzie wyglądać jak z "bajki"... będzie o wiele nudniejsze i mniej barwne - ale ok, zgadzam się na to. Cały rok będę rzetelnie pracować, wywiązywać się ze swoich obowiązków, chodzić na basen i zdrowo jeść - jak zwykle, ale będę dumna ze wszystkiego, co robię. Nie postawię sobie poprzeczki zbyt wysoko. Chcę poczuć, że cieszy mnie to, co mam, że jestem szczęśliwa. Chciałabym być dużo lepsza dla innych, niż jestem, nie wywierać na nich nadmiernej presji... Chciałabym być bardziej spontaniczna i innym również pozwolić na spontaniczność przy mnie :) Chciałabym zaakceptować, że chociaż czasami nie jest tak, jak mi się marzy, to i tak jest dobrze...

:) A wy nic nie napiszecie o swoich postanowieniach?? :)

Gość Th is IT
Wygrać 3 mln w LOTTO

Jak masz system, to na pewno Ci sie uda ;)