Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flor Del mar

Co zrobic po 1 razie?

Polecane posty

Gość Flor Del mar
same dno to osiągnęłam na parkingu jak łykałam szlaban

Gość cnjdsg
:D nie mów mi tu dziecko o zasadach bo wiesz o nich tyle co i o topografii układów scalonych:P

Gość cnjdsg
a z reszta jakie ty mozesz miec spostrzezenia jak chcesz masc do cipki kupowac po pierwszym stosunku??? :)

tak na chlopski rozum po pierwszym razie trzeba zrobic drugi . . . aha i pozdrów mleczarza :D

Gość Ty tez na pewno
wszystko wiedzialas jak zaczelas sie ruchac. co za debilka najezdza na autorke.

Gość cnjdsg
moze i debilka ale pokaz mi gdzie napisalam ze wiedzialam wszystko?? nie wiedzialam, ale to o co ona pyta to sa podstawy,wiec sorry ale ona dla mnie jest glupia, ty sobie ja gloryfikuj jak chcesz ale mnie tym nie uszczesliwiaj

Gość Flor Del mar
ortografii;] heh smiech na sali przestawienie liter tez mi wielkie błedy;]... Pytałam o masc bo po stosunku po przerwaniu błony i przy tarciu moga powstawc otarcia naskorka a tylko głupcy udaja ze wiedza wszystko;] kiedys ludzie nie wiedzieli ze ziemia ma kształt zblizony do kuli a nie płaski a przeciez to takie OCZYWISTE;]

Gość Flor Del mar
zalezy co mozna rozumiec za podstawy dla kogo dla innych podstawa jest to ze do obiadu kładzie sie serwetki papierowe a dla innych ze z materialu na tym polega roznica "podstawy" dla kazdego...A w tym jak juz sie uwazasz za lepsza od innych mozna stwierdzic ze wyzej "srasz niz dupe masz' ..

Gość Ty tez na pewno
nie musialas pisac doslownie, z kontekstu mozna wywnioskowac. pomyslalas, ze moze miala taki 1 raz, ze naprawde ja boli? i chciala sobie jakos ulzyc. nara🖐️

Gość cnjdsg
ale oczywiste to jest ze powstaja otarcia, skoro pierwszy raz wkładasz cos wiekszego niz wlasne palce, a skoro u wiekszosci kobiet jest krwawinie, to musi byc ranka,tak??ale takie ptarcia powstaja tez przy stosunku bez odpowiedniego nawilzenia i same sie goja, tyle

Gość Flor Del mar
głupie to sa 15 latki ktore sie ruchaja gdzie popadnie a nie ktos kto robi cos z miłosci,bo kocha! i dba sie o zabezpieczenie a nie o inne pierdoly

Gość cnjdsg
nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj, a co do twojego pytania, to przez kilka dni kochajcie sie w inny niz stosunek sposob i bedzie git

Gość cnjdsg
mam takie pytanie do ciebie, bardzo cie bolało i bardzo krwawilas? pytam powaznie

Gość Flor Del mar
WOW musiałes tak nawjezdzac zeby wkoncu odpowiedziec cos sensownego !!;/ własnie otarcia i dlatego pytałam czy trzeba byłoby ewentualnie jakas masc kupic..sory ale jak sie zranisz to tez sie stara by pomoc ranie sie zagoic..;/

Gość Flor Del mar
nie nie krwawiłam;/...bolało-tak czułam opor;/ ale nie wiem kiedy chłopak przebil błone i przy wejsciu do pochwy tez takie lekkie pieczenie czułam...

Gość cnjdsg
jestem kobietą

Gość cnjdsg
to mógł ci równie dobrze tej blony nie przebic jezeli sie nie ruszal intensywnie, moja została przebita dopiero za drugim razem, chociaz szczerze mowiac myslalm ze juz dwano jej nie mam bo sie w inny sposob kochalam wczesniej to przy nastepnym stotunku musisz byc bardzo podniecona i nawilzona, bo iestety tez cie moze bolec, ja tak mialam :(

Gość Flor Del mar
Ty tez na pewno dzieki ze chciaz jedna osoba potraktowała moj post "dojrzale' :) to mile

Gość cnjdsg
ale w razie czego polecam żel intmny femina, mozesz go w kazdej aptece kupic, nie kupuj ndurexa, bo po niektorych z nim piecze w pochwie:(

Gość cnjdsg
rozumiem ze moglas tego nie wiedziec, ale na necie sa takie rzeczy o tym, wystarczy przeczytac, przepraszam ze cie tak prostacko potraktowalam, ale usmiech sam sie nasuwal

Gość Flor Del mar
pozniej tak coraz szybciej to robil ...chyba to nie mozliwe zeby blona rozciagła sie tak bardzo zeby mogl włozyc całego penisa bez przebicia...Do BNB...a co ty wiesz o milosci i byciu blisko razem????

Gość cnjdsg
zaufaj mi możliwe:D przezylam to wiem, ale przebicia blony sie nie czuje, zreszta z kazdym razem bedzie coraz lepiej :)

Gość Flor Del mar
cnjdsg...ok nie było sprawy ale unosza mnie własnie osoby ktore tylko potrafia kpic..coraz wiecej jest takich ludzi ale trzeba umiec wczuc sie w czyjas sytuacje nie kazdy wie wszystko ja tylko pytałam czy moze takie cos trzeba było by kupic...tez przepraszam za swoje słowa ale wkurzyły mnie juz te najezdzania na rodzicow zwłaszcza ze ja swoich kocham i szanuje a to bylo ponizej pasa....dzieki za porady

Gość Flor Del mar
chciałam popytac i moze pogadac z jakas kobieta na ten temat ktora ma jakies doswiadczenie dlatego napisałam na forum..a ze na uczuciowym bo moze tu mnie jest zboczkow itd..............

Gość cnjdsg
a co do pytania o ilość partnerów, to może i nie byłam świeta, wiec dziewica ze mnie byla zadna, ale w ten sposob kochaam sie tylko z jednym, ktory teraz jest moim mezem i tez z milosci; a teraz wreszcie namówilam go na inne formy seksu i jest zajebiscie, spelniamy wszystkie swoje fantazje erotyczne o ktyorych wczesniej bysmy nawet nie pomysleli i dlatego uwazamy ze nie to co bylo kiedys tylko to co teraz to jest prawdziwy seks:D

Gość Flor Del mar
BNB no własnie ...sory ale jakby nie bylo sex wiaze sie z uczuciem bynajmniej w moim wypadku wiec daruj sobie te BŁYSZCZACE jak brylant wywody bo nic nie wnosza do wypowiedzi lepie sobie postrofuj Opierdziane Gacie to on tu najwiekszy bład stanowi;]

Gość Flor Del mar
a błona dziewicza jest też w odbycie?

Gość cnjdsg
czego i Tobie życzę :D powodzenia w odkrywaniu przyjemności :D