Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flor Del mar

Co zrobic po 1 razie?

Polecane posty

" Wczoraj był moj 1 raz z chłopakiem i w zwiazku z tym chciałam sie zapytac czy po stosunku pozniej nie wolno sie kochac przez jakis czas??? i czy trzecba isc do ginekologa po jakas masc na gojenie??" nie widzę w tym pości nic o uczuciach 🖐️ tylko o 1 razie i maści na gojenie 🖐️

Gość cnjdsg
to naprawde ty pytasz czy podszyw?

Gość bo co wy k...wiecie o seksie
po pierwszym razie nalezy zrobić drugi raz, a potem trzeci i nie pomylic kolejności!!!

Gość Flor Del mar
cnjdsg to najwazniejsze zeby dopasowac sie w sferze seksualnej,zaakceptowac siebie i otworzyc sie na inne doswiadczenia...to swietnie ze masz takiego meza z ktorym sex+ miłosc stanowi szczescie...ja na to by zrobic to z osoba ktorej jestem pewna i ktora kocham czekałam 23 lata..wiem ze warto bylo..inni robia to bo ktos ich pociaga ja tak nigdy nie umialam...mysle ze pozniej tez juz bedzie nam lepiej w tej sferze...staram sie tez dla chłopaka jaknajlepeij zeby był szczesliwy i zeby wiedział ze mysle nie tylko o sobie

Gość cnjdsg
BDB to konkretnie napisala o uczuciach głupie to sa 15 latki ktore sie ruchaja gdzie popadnie a nie ktos kto robi cos z miłosci,bo kocha! i dba sie o zabezpieczenie a nie o inne pie**oly ;

Gość Flor Del mar
naprawdę. wiem, że teraz nie powinnam się przez kilka dni kochac ale chłopak namawia mnie na oral i anal. czy warto od razu tracić trzy błony? no bo przecież chyba przy oralu przerwe błone migdałkową?

Gość Flor Del mar
Flor Del mar a błona dziewicza jest też w odbycie? Zal mi takich idiotow ;] oczywiscie to byl podszyw sory

Gość cnjdsg
ja swoj pierwszy stosunek mialam w wieku 22 lat :D mój mąz tez mial przede mna dziewczyny i moze bym sie tym przejmowala gdyby mi kiedys nie powiedzial jaki byl glupin i jak tego zaluje i wolalby tego nigdy nie miec, no ale coz, jest ode mnie 7 lat starszy wiec skoro sama nie bylam swieta to od niego tez tego nie moglam oczekiwac,m wiem za dla niego nasz stosunek zawsze bedzie pierwszym :D

Gość cnjdsg
na anal bym sie na twoim miejscu na razie nie decydowala jezeli jeszcze tego nie robilas, wszystko po kolei, bo ten seks wymaga wiecej zachodu jezeli chodzi o przyjemnosc:)

Gość Jako ogrodnik
stwierdzam zdecydowanie, ze seks należy uprawiac w ogrodzie!!!

Gość cnjdsg
a ja jako prawnik stwierdzam ze kazdy ma do tego prawo :P

No własnie ja tez nie skreslam z tego powodu, kazdy popełnia błedy,szuka tej polowki ....jak to ujełas 1 raz miałas ze swoim juz mezem bo pierwszy raz mozna tez interpretowac z perspektywy tego iz kochamy sie z osoba ktora jest przez Nas kochana do granic...Moj chłopak miał tez partnerke seksualna ale mi to nie przeszkadzało...

Nie ja nie pisałam o analu to byl tez podszyw wrrrrrr wkurzaja mnie...... jesli chodzi o seks analny to raczej oboje ta forma aktywnosci seksualnej nie jestemy zainteresowani sa inne wg mnie fajniejsze rzeczy do robienia hehehe..mojego chłopaka bardzo pociagaja jakies stroje no i ja sama:) a jesli o was chodzi to co robicie zeby urozmaicic??

Gość cnjdsg
oczywiscie, tamte dupki nic dla mnie nie znacza, chociaz moj mąż kochal sie przez stosunek nie tylko ze mna a ja nie, to zawsze ja dla niego bede pierwsza i jedyna, zawsze mi to mowi:D z perspektywy czasu zaluje ze nie czekalam z seksem na niego ale czasu nie cofne, a tamtych partnerow seksualnych mam za przeproszeniem w dupie

Gość cnjdsg
ostatnio często kochamy sie analnie albo po turecku bo nas to kreci, z tym ze ja tez pieszcze analnie mojego meza, bo uwielbiem poatrezc jak dochodzi w trakcie, oza tym mamy filmy, "gadzety" z seks shopu i nieraz kochamy sie w mijscach publicznych, ale trzeba sie nagimnastykowac zeby nas nikt nie nakryl:P

no rozumiem Cie własnie..ja tez w sumie bym załowała jakbym zrobiła to z kims innym ale zawsze byłam nieugieta hehe,nie potrafiłam nie ufałam itd...warto czekac za ta osoba...ale chyba najbardziej istotne jest to by wciaz pracowac nad ta sfera i zeby sie nie zranic..:)

Gość cnjdsg
a co do tego co napisalas wczesniej, to masz racje, pierwszy raz zawsze jest z kims kto jest miloscia naszego zycia a nie z kims kto dla nas nic nie znaczy :) aha, jeśli masz duże piersi polecam seks hiszpański:D

Gość cnjdsg
my temat przeszłości zamknelismy juz dawno,ale zwsze czasem wroci teamt jego albo moich bylych, tylko my zawsze to ucinamy haslem ze bylismy tylko my albo unikamy bylych lub osob ktore grzebia w naszej przeszlosci, bo to zawsze bedzie bolalo albo jego albo mnie, wiec po co sie meczyc? nie jestesmy masochisatmi:)

po turecku to znaczy sie w pozycji do przodu siedzaco???...to pomysłow widze nie brak hehe...:P..ja jestem tez pomysłowa i chce stale mojego ukochanego zaskakiwac to tez pewnie beda jakies gaadzety i moze z czasem jak sie osmiele striptiz;)

Gość cnjdsg
jeszcze jedno, jezeli dalej czujesz jakies nieprzyjemne uczucie w pochwie to kup sobie globulki dopochwowe Lactovaginal, to jest kwas mlekowy ktory wyrowna ci ph w pochwie do takiego jaki poinien byc i mysle ze bedzie dobrze, tylko zacznij zakladac za jakis tydzien

Gość cnjdsg
ja striptiz mam za sobą, ale nawet nie zdazylam skonczyc bo moj ukochany rzucil sie na mnie ze swoim wojownikiem :P seks po turecku to taki, gdzie siedzieci w pewnej odleglosci od siebie, tak zeby sie widziec i sami sie piescicie obserwujac partnera, on robi to samo, my nigdy nawet 5 minut nie wytrzymalismy w ten sposob i raz dwa bylo po :D

Gość cnjdsg
ja ostatnio mojego zaskoczylam jak mu wyslalam filmik do pracy na komorke, na ktorym sie pieszcze i kilka nagich zdjec... wyobraz sobie co bylo jak wrocil :D:P

Gość cnjdsg
dobra,uciekam na razie, powodzenia i wielu orgazmów życzę :P

Gość trzeba to zrobić 2 raz a potem
3,4,5...itd.

Dzieki hhehhe no w pochwie narazie tak mnie nie boli gorzej wejscie do pochwy jakies takie jakby otarte chybe sobie lukne tam w lusterko a po weekendzie do gina pojde a powiedz mi czy cytologie sie po 1 stosunku robi??....Turecki heheh oj to bardzo drzaniaca forma własnie chyba by sie nie wytrzymało:P...Najsmieszniejsze jest to ze kobieta przygotowuje sie długo kupuje stroj a facet po paru minutach juz sie rzuca;Dwiesz ja sie obawiałam tez wygladu jego penisa bo tyle sie na necie widziało obrzydliwych ale na szczescie ma fajnego nie za ktorki ani za wielki taki w sam raz:)) a mozesz mi powiedziec co jeszcze mozna zrobic zeby faceta podkrecic ??zauwazyłam ze mojego to jak sie obroce do tyłu i moze mnie dotknac od tyłu i tyleczek heheh to jego fetysz;P

Gość cnjdsg
proponuje go cały czas "podkrecac" ale nie pozwalac na final, a sama zobaczysz jaki na koniec bedzie zadowolony:D na mojego to zawsze dziala, a poza tym kazdy facet lubi pupe kobiety z ktora sie kocha, nawet jesli nie przez stosunek,bo ich po prostu to kreci, przynajmniej ja zadnego takiego nie mialam,ktory by nie chcial ogladac mojego tylka i sie nim bawic:D:P

Gość cnjdsg
a jak juz zaczniecie regularnie ze soba sypiac to proponuje seks na lonie natury, strasznie kreci i milo wspominam :) mój najlepszy seks w zyciu przezylam na plazy nudystow:D