Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafik8989

To jest dopiero pytanie ....

Polecane posty

Gość Rafik8989

O co moze chodzic dziewczynie ktora proponuje przyjaźń ? A przypadek jest taki , znami sie rok , ostatnio kiedy zaczełem sie angazowac ona przystopowała przestraszyła sie i zaproponowała przyjazń , najpier z nadzieja ze xzas pokaze a teraz ... zapytana ponownie tylko przyjazn . Twierdzi ze zauroczenie opadło , nie jest rozmowna w tej kwesti , pisze mi sms ze przezywa nasza ost. rozmowe ... Jest niesmiała ( boi sie podejsc do mnie w szkole czesto ) skryta , spokojna , nigdy nie miała chłopaka i nie chce go miec tak mi argumentuje . Pisze czesto sms a na gg jak bym był to codziennie . Mowi ze mnie bardzo lubi , zawsze twierdziła ze to za szybko , ze sie boi ze przyjazn piekna , wie ze z byłymi dziewczynami kontaktu nie utrzymuje . Nie wiem jak to rozgryzc , chyba czuje cos wiecej ale to tez wygasa . Przyjazn nie chce sie meczyc ale i jej skrzywdzic , mowi ze bedzie ja to bolało jak przyjanic sie nie bedziemy . Nie wiem czemu przystopowała , jest nieoswojona w sprawach damsko meskich .... nie wiem mam mentlik w głowie i tyle .. pomozcie

Gość Rafik8989
Ja mam 17 lat ona 16 ( uczuciowe bojace sie dziecko )

Gość bo co k...wiecie o seksie

Gość Rafik8989
tak poprosze o odpowiedzi , bo sam nie moge tego zrozumiec , przynajmniej powiedzcie co o tym sadzicie

Gość Rafik8989
Czy nie wiem wziasc ja na rozmowe tak bardzo ale to bardzo szczera i wtedy czar przyjazni niepewnosci , czegokolwiek prysnie czy zostawic te pytania bez odp meczyc sie ale miec nadzieje ze moze jutro bedziemy razem ?